Tuesday, January 23, 2007

Apple tar över Stureplan...



Förrutom alla blondiner som blir brunetter är en annan trend som sprider sig på Stureplan. Allt fler väljer att byta från PC till Mac.

På vårt kontor är det inte mindre än 4 stycken som nyligen har byt till mac. Två vita och två svarta Macbooks har dykt upp på våra arbetsplatser som små vackra stilrena konstverk. Men vi är inte ensamma om att skrota windows till förmån för OSX. Fotograferna Mathias Nordgren på Glife och Jan Sulocki på Stureplan.se har båda två en varsin svart Macbook.

Elin Kling på Stureplan.se och Rebecca Simonsson på Glife föredrar däremot din lite kvinnligare vita varianten på Macbook. Glifegrundaren Daniel Jönér som har haft mac ett längre tag sålde sin gamla Powerbook och beställde nyligen 2 nya mac istället. En Macbook till jobbet och en Imac att ha hemma.

Senaste tillskottet i Macfamiljen är nattklubbschefen Kristoffer Ahlbom som valt att byta sin PC som råkat ut för en hårddiskcrash till förmån för en stilig, svart, maximalt utrustad Macbook med tillbehör.

Nu när Le Café har skaffat internet kommer det att se löjligt ut där på eftermiddagarna.

Vem blir först att skaffa Iphone när den släpps till sommaren? Jag orkade inte vänta på den och skaffade en svart SonyEricsson w850i och en svart Ipod som matchar min Macbook.

4 comments:

Anonymous said...

Skrev om denna spaning bland mina korta nyheter (högerspalten) på MaxiMac...

Anonymous said...

iPhone släpps i USA till sommaren och finns enbart med operatören Cingular. Till årskiftet 07/08 kommer iPhone släppas i Europa

Anonymous said...

man kanske ska byta till PC nu när pöbeln börjat gå över till Mac.

random_user said...

Haha, har gjort precis samma observation! Det här förmoidligen de nya sköna macarna i kombination med ipod som ligger bakom framgångarna. Nya Iphone kommer bli en höjdare, trust me! Fridens/Jocke