Wednesday, March 16, 2005

SSU värvade småbarn!


Det är skamligt att man lockar ovetande barn med klistermärken och linjaler för att gå med i SSU. Att värva 12åringar med klistermärken och nyckelringar är lågt. När man är 12 har man ingen aning om vad det är man går med i. Speciellt om man bara behöver skriva på ett paper så är man med. Det var tydligen helt gratis! SSU har skippat medlemsavgiften helt. De får ändå tillbaka det när bidragen kommer från landstinget. SSU har bortsett från reglerna helt som säger att man måste vara MINST 13 år gammal för att vara medlem i ett ungdomsförbund.Det är skamligt tycker jag. SSU och Ardalan borde skämmas!

Med presenter som nyckelringar, klistermärken, pennor och löften om fester har SSU i Stockholms Län lockat 12-åringar att skriva på papper som gör att dom räknas in bland SSU:s medlemmar.

SSU i Stockholms Län har bedrivit en oannonserad värvningskampanj i länet för att bättra på medlemssiffrorna inför den stora s-kongressen i Malmö i höst.

SSU har bland annat besökt mellanstadieskolor, skriver Dagens Nyheter. Efteråt har eleverna fått hem brev där SSU hälsat dom välkomna. Föräldrars godkännande har inte varit nödvändigt, eftersom barnen inte behövt betala någon medlemsavgift.

Detta är ytterligare ett avslöjande i en rad av oegentligheter som framkommit om SSU. I höstas uppdagades att den nuvarande SSU-ordföranden Ardalan Shekarabi utnyttjat förbundets pengar till sin egen valkampanj. Nu kräver många hans avgång.


No comments: