Thursday, February 10, 2005

Stöd Tommy Persson och Länsförsäkringar du också!


Marita Ulvskogs bannlysning av Länsförsäkringar kan få en helt annan effekt än hon avsåg skrev DI.se igår. Efter att koncernchefen för Länsförsäkringar Tommy Persson utalade att

"Vi hoppas på en borgerlig valseger nästa år. Då tror vi att SBAB säljs ut".

Då gick sossarnas partisekreterare Marita Ulvskog till attack mot länsförsäkringar och berättar att socialdemokrater är upprörda och att nu sägs många försäkringar upp.

"Därför har socialdemokraterna med omedelbar verkan sagt upp sina försäkringar hos Länsförsäkringar. Det gäller bland annat försäkringarna för partihögkvarteret på Sveavägen i Stockholm. Totalt handlar det om försäkringspremier på 140.000 kronor per år."

Det skapade en "veritable storm" bland DIs läsare som stödjer LF starkt och ett flertal har sagt att de tänker byta till LF. Det kan sluta med att det är fler som ansluter sig till LF än sossarna som går ur. Stöd LF och Tommy Persson du också! Byt redan idag till Länsförsäkringar!




3 comments:

Anonymous said...

Fria val på en fri marknad är väl en självklarhet!
Jag stöder Marita Ulvskogs rätt till att välja..
se: http://dagspolitik.blogspot.com/

Bulten i Bo said...

Jaså det är en "veritable storm" på Dagens industri att teckna försäkring på Länsförsäkringar? Oj, vad många sosseväljare som nu går förlorade på denna sossebastion!

Kenneth said...

"Jaså det är en "veritable storm" på Dagens industri att teckna försäkring på Länsförsäkringar? Oj, vad många sosseväljare som nu går förlorade på denna sossebastion!"

Det som är intressant är inte att Sossarna förlorar väljare utan snarare att deras arrogans inte fungerar. Det har gett motsatt effekt. Istället för att straffa LF har man troligt gett dem fler kunder!

Tommy Persson kanske ska skicka blommor till Ulvskog som tack! ;)