Tuesday, June 20, 2006

Jag hissar och dissar lite...

Jag hissar...

1 Solidaritet
Just nu hetaste uteserveringen i stan efter 3. Det liknar mer after beach på Kallis än en nattklubb i Sthlm.

2. Monica Jonsson
Fredsmäklaren Monica anordnade en födelsedagsmiddag och bjöd in
60 av Stockholms snyggaste tjejer. Hon såg till att Natacha Peyre och Marie Plosjö satt bredvid varandra och blev sams. Kan vi inte skicka henne till mellanöstern?

3. Strandbryggan
Här är det överlägset skönaste dagtidshäng just nu. Med lång soltid, sköna soffor och närheten till vatten är det en avkopplande plats att ta en eftermiddagsöl utan stress.

4. Eddy Cabrera
Just nu spelar
enligt mig Cabrera den skönaste House just nu. Utan hänsyn till hits dundrar han på och skapar den oslagbara stämningen på Solidaritet. Eddie spelar hårdare och tyngre än alla andra just nu.

5. Magnus Tholén
Magnus är Stockholms just nu törstigaste kille. På Cafét i lördags blev det 2 stycken 15 liters skumpa och en nota över 40 kaker. Magnus är en helt enkelt en törstig kille som inte vet vad jantelagen är för någonting.

6. Café Operas uteservering
Uteserveringen som näst efter Solidaritet bjuder på mest röj och skönast stämning. Stundtals olidligt trångt men ändå så härligt galet.

7. Fredrik af Klercker
Fredrik har lämnat Stureplansgruppen men inte Stureplan. Hans fantastiska miner hör hemma inom teatern och han är alltid stiligt klädd.

8. Grillfester
Med sommarens intåg och varma sommarkvällarna kommer även de olika grillfesterna. Kubb, lukten från grillen och varma sommarnätter är underbart. Våga dissa Stureplan för en underbar grillkväll med vänner.

9. Tures uteservering
Det är här man ska sitta och spana in alla nattklubbsmänniskor och unga fashionistas glida förbi i sina sommargarderober under dagtid. Bra mat, skön service och bästa utsikten om man ska spana på folk.

10. Midsommar
Det är en underbar tradition med nubbe, sång och fest i utomhusmiljö. Sverige när den är som bäst.

Jag dissar...

1. LO som vill se Alliansens partiledare spikade. I Hultsfred har LO låtit folk spika på bilder på bland annat Fredrik Reinfeldt. När argumenten tryter tar man till hammaren. Läs mer här

2. Lars Erik Lövdén gör som alla andra sossar och hycklar. Han kämpade som bostadsminister för att hindra att vanligt folk fick köpa loss sina hyresrätter och nu ska han själv göra det han hindrade andra att göra. Trots att han sedan flera år tillbaka bor heltid i landshövdingens residens i Halmstad tänker han köpa loss sin hyresrätt i Stockholm och göra ett miljonklipp. Sossar säger en sak och gör en annan. Läs mer här.

3. Sossepampar säger sig vilja företräda arbetarklassen samtidigt som partiledaren köper en herrgård på flera miljoner, sossarnas riksdagsledamöter tjänar mest i landet samtidigt som det största problemet idag är den höga arbetslösheten. Det behövs ett nytt arbetarparti. En som vill skapa riktiga jobb och inte sno åt sig förmåner. Läs mer här

1 comment:

Anonymous said...

jaaa...självklart, och hon borde ge bill clinton diplomati kurser efter han misslyckade på Camp David... ;)
och daphne borde få stolen som utbildningminister!!!