Wednesday, June 14, 2006

Sthlmsfinest uppgraderar

Nu kommer jag att påverka min lilla testomröstning med det här inlägget men det gör inget. Jag kan inte låta bli att skriva om de nya funktionerna som har släppts på Sthlmsfinest.com

Skicka mingelbilder – Nu kan du skicka mingelbilder från vårt bildarkiv som mms till dig själv eller någon annan – helt gratis. Klicka bara på mingelbilden du vill skicka och kör!

Lyssna live från Café Opera – Sitter du hemma en onsdag, fredag eller lördag och är lite osäker på om du ska ut? Eller är du tvungen att vara hemma, men ändå vill känna nattklubbens partypuls i ditt vardagsrum? Eller är alla skivor uttjatade för att förfesten ska komma igång? Då kan du sätta på datorn och lyssna live från Café Opera från klockan 24:00 ons, fre, lör. Ett perfekt sätt att börja kvällen på...

Din blogg – Under bloggar kan du nu alltid se vilka av våra medlemmar som är de snabbaste med att uppdatera och vilka som skriver de mest populära bloggarna.

Ordet är ditt – Under denna avdelning kommer vi låta kändisar, mediapersonligheter, proffstyckare och andra att låta orden flöda. Den första som skrivit en krönika Connoisseurs VD och grundare Susanne Ytterskog som tipsar om sina favoritresmål.

Hussfelts blogg – Sportkommentatorn Jesper Hussfelt kommer blogga här på SthlmsFinest och han är verkligen ett friskt och annorlunda tillskott här på SthlmsFinest. Jesper är en man som inte sparar på krutet. Redan idag finns det två bloggar uppe. I den senaste kan du läsa om varför Jesper tycker att Olof Mellberg är en julgransfot...

Mode & Skönhet – Här kommer du att kunna läsa om mode och skönhet i största allmänhet. Vår första intervju har vi gjort med svenske designern Lars Wallin som berättar om det mest uttjatade plagget och vad som gäller på catwalken i år...

WebTV – Redan nu kan du se web-tv från Daily Star och Fashion Television. Missa inte klippet om jeansen som supermodellen Naomi Campbell slog sig blodig för, eller om supermodellen Daria som är den nya stjärnan som alla designers slåss för att få jobba med....
[Alexander Ersvik på Sthlmsfinest.com]


Mina kommentarer med både ris och ros.

MMS funktionen är grym när den väl börjar funka! Jag provade den nyss och har ännu inte fått den att funka. Det är säkert bara barnsjukdomar hoppas jag. [Uppdaterat: Tydligen så har det varit så många som har MMSat att det är 1-2 timmars fördröjning på MMSen. Jag fick min 1 timme efter beställning]

Lyssna live från Café Opera är också en brutal funktion som jag har saknat. NU har vi en ny funktion som ingen annan har. Jag har två frågor dock. När kommer "live från Solidaritet" och hur pass bra ljudkvalitet kommer det att vara på sändningarna?

Bloggfunktionen är också bra även om jag tycker fortfarande att bloggar ska kunna stå på sina egna ben. Dvs man måste kunna länka direkt till bloggen, man ska inte behöva klicka sig fram.

Ordet är ditt verkar bra men allt hänger på att man hittar nya intressanta personer varje vecka som har någonting vettigt att berätta.

Hussfeldts blogg. Inget ont mot Hussfeldt, han är säkert en oerhört skicklig skribent och väldigt duktig inom det han håller på med. Men vad har fotboll med Sthlmsfinest.com att göra? Det kommer alltid att finnas andra sajter som är bättre på fotbollsbevakning. Varför ska man bredda sig så mycket att man tappar fokus på det man är bäst på. Det känns lite som "Finn 1 fel" och då är Hussfeldts blogg lite det som inte passar in i resten?

WebTV visar att man ligger i framkant i tekniska utvecklingen. Det är en bra början och det vore spännande att se hur man kan utveckla det.

Kenneths önskelista...

Istället för fotboll satsa på en bra musikavdelning där alla Sthlmsfinestklubbarnas Djs kan bidra med 10-toplistor varje vecka. Det kan vara länkar till olika Dj-sajter osv. Musik är ändå en del av kärnverksamheten för ägarna till sajten.

Bevakningar med bilder, reportage och samarbeten med tex nattklubbar i St Tropez, Marbella, Miami, London, New York eller LA.

WebTV med livesändningar eller åtminstone klippta reportage från klubbar som Café Opera, Solidaritet och Plaza.

No comments: