Thursday, June 29, 2006

Stora bloggrapporten är tillbaka!

Sommartider märker man vilka bloggare som verkligen håller måttet. Fler och fler bloggar tappar fart när solen skiner och det är nu man kan skilja agnarna från vetet, amatörerna från proffsen, eliten från farmalagen. NU kommer stora bloggsammanfattningen som sammanfattar vad Stureplans bloggar skriver om.

DiscoLottiz har varit extremt flitig på att blogga och är värd en eloge. Utan att tappa fart har hon skrivit varje dag och rapporterat troget och vältaligt från sina utgångar. DiscoLottiz varvar filosofiska samtal om MILFens definition med matematiska övningar i hur många juck en 30 cm penis får på en kilometer. Hennes dagliga eskapader varvas med små iaktagelser och rapporter från utelivet. DiscoLottiz har dessutom lyckats övertyga min goda vän Lundberg om att han ska döpa sin blivande hund till Disco! Ett ypperligt namnförslag tycker jag.

Jessika Isaksson har varit borta både i Kroatien och solat sig med barndomsvännerna. Efter sin hemkomst blev det mobilblackout då Telenor stängde av hennes mobil efter en försenad inbetalning. Jessika har fått en något perverst förtjusning till Tyska språket. Jag kan nästan se henne på en badstrand på Gran Canaria och mysa med en blekfet tysk förälskad i hur kan säger "ish liebe disch" mjukt i hennes öra. Nu är planerna att börja läsa tyska på folkuniversitet till hösten. Magnus hennes kollega på Stureplan.se lät henne vinna nyligen i hockeyspel. För det är väl ingen som tror att hon vann på riktigt. ;)

Benjamin med sin blog My Stureplan har fyllt en nisch som jag saknat. Han har startat en House och musikblogg där han tipsar och skriver om olika Djs. Hans Djvänner lägger upp sina top-10 listor. Nyligen genomfördes han en Djomröstning som 162 individer röstade och vinnare blev Eddy Cabrera. Jag är glad att någon äntligen tog tag i den nischen och jag är övertygad om att Benji kommer att göra det bra.

Maria Edström är relativt ny bloggare men som varit trogen sin blogg och skrivit så gott som varje dag och berättat om allt från borttappade stringtrosor till hennes misslyckade midsommarafton. Som för övrigt var nog ett av de mest misslyckade jag läst. Jag tyckte så synd om henne att jag var tvungen att kidnappa henne en dag och ta henne till Fågelöudde för att sola och bada lite.

Viktor BK pallade inte att komma med förnyad kraft och efter semestern. Efter några små sporadiska men roliga inlägg så läggs nu bloggen på is till möjligtvis hösten. Det känns lite som 10 små negerpojkar.. Daniel Jönér, Niklas Zachrisson, Alex Lewerentz... en efter en faller de svaga... kvar blir bara de starka. Viktor skriver "Världens vassaste penna återkommer i cyberform till hösten" men det känns mer som att den "vassa" pennan är slö just nu.

Alexandra Färd är allt annat än slö men sova gillar hon. Snart ska hon flytta till Stockholm och börja jobba på Hugo Boss på huvudkontoret. När hon inte är i Köping och rider på sin ponny så är hon på Stureplan och festar hela natten lång. Alexandra var med och firade midsommar med mig i Djursholm och hon till skillnad mot Maria hade en lyckad midsommar.

Sofia var också med i Djursholm och firade midsommar med oss andra. Hon hade inte lika roligt som vi andra eftersom hon hade glömt sin bikini. Men hon fick många drinkar med mycket kärlek i och var fylld med kärlek efter vår fantastiska sillunch. Med en vacker hejarramsa så var hon en fantastisk bordsdam under vår lunch. Sofia har lekt med Oscar i Göteborg annars och rescenserat nattklubbar.

Rebecka Petterson var även hon med på den berömda midsommarfesten i Djursholm. Nu börjar det nästan kännas som att jag hade halva bloggsvären på samma fest. Rebecka har dessutom lagt upp några fina bilder på henne och mig från festen. Rebecka till skillnad mot Sofia hade sin bikini med sig.. men var för mycket av en badkruka för att ens doppa stortån i poolen.

Emilia firade midsommar med stekiga gänget på Blidö som hon också fotograferade för Stureplans räkning. Hon har visat sig vara en av de allra flitigaste bloggarna och har belönats med att avancera från tredje till andraplats i bloggtoppen. Nu kommer vi ha ett par dagars bloggpause från henne då hon åker ner till Smögen och myser medans pojkvännen C är nere på Marbella och festar.

Elina var även hon med på den berömda stekarfesten på Blidö. Från ena ön till den andra. Nu ska Elina tydligen på fyllecharter med Frugan till Kreta och hälsa på Michi och Sara N. Elina jobbar lite överallt. Dels på café och dels som värdinna på Fredsgatan 12. Snart kommer hon även att jobba med att ge mer saft åt folket! En ganska trevlig tanke. Vem skulle tacka nej till Elinas saft?

Agneta hon dricker inte saft. Hon dricker Absolut Rasberry och Absolut Vanilla istället. I varje fall som nubbe under midsommarfirandet. Agneta är inte mycket för att följa traditionerna annars. Hon skippade ölen och det grillade maten och kvar blir mest Abbas tomatsill och potatis.

Lindapinda hon är lite mer traditionsbunden och firade iallafall ute i skärgården med majstång och sång. Hon kommer att bli en bra fru om ett par år. Tyvärr är hon lite förtjust i Killers sångare Brandon Flowers men det går väl över. Sen har hon gått och bestämt träff med nåt lamm. Fy fy. Linda du ska hålla dig borta från småpojkar. Jag tycker att du ska leka med Elise istället
.

Isabel Adrian är även hon förtjust i yngre pojkar. Hon har inte skrivit på ett två veckor nu igen. Hon och Viktor är nog minst flitiga bloggarna just nu. Viktor BK är då allra sämst eftersom han har lagt ner sin blogg i dvala. Isabels blogg finns det fortfarande lite hopp för.

Sanna är å andra sidan flitig genom att hon har ändrat på utseendet på sin blogg. Sanna skriver kanske inte lika långa inlägg och kanske inte lika ofta som andra. Men hon har helt klart den mest originellt designade bloggen. Sanna är nämligen grymt duktig på webdesign.

Yenny sprutar ut inlägg och åsikter som få andra. Hon producerar inlägg, kommenterar bilder, nyheter, tycker till om det mesta och är allmänt skön. Man kan alltid räkna med att få läsa någonting nytt när man surfar in på hennes blogg. Det är dessutom lite skoj med en tjej som hyllar porrprinsessan Jenna Jameson.

Pavel har lämnat landet och solar och badar i Spanien med hans Maria. Maria är huvudrollsinnehavare i Pavels blogg. När hon inte är med på bilder så är det ofta Pavel som skriver att han saknar henne. Jag är nöjd eftersom Pavel gjort DNs partitest och kommit fram till att han är Moderat. Han är en bra kille den där Pavel. Nu är det så att VI saknar Pavels inlägg och hans söta Idolkort. Nu får det vara slutsemestrat! Kom hem nu Pavel!

Oscar har börjat smått komma igång med bloggandet. Bloggen håller fortfarande skamligt låg aktivitet men Oscar kompenserar med att ha rätt sköna bilder ibland. Förhoppningsvis kommer det att dyka upp lite smutsiga eller skandalösa bilder från hans kommande FHM-resa med Sofia. Vart än Sofia åker brukar det bli skandalbilder.

Richard von Mingel verkar ha byt in champagne mot öl och mingelskorna mot fotbollsskor. Senaste inlägg har handlat om hans bravader nere i Tyskland.

Marie Plosjö bloggar på med djupa texter och vackra bilder. Hon är helt klart den som får flest besökare av oss alla. Hon har dessutom börjat blogga på Sthlmsfinest och seglat upp som mest lästa bloggen där.

Sandra Magnusdottir letar efter en ny nyckelring och bloggar om hennes och Marias nattliga bravader. Det är rätt skoj att läsa båda deras bloggar för att då få en rätt bra bild om vad dessa partysessor har för sig. Maria brukar avslöja lite om Sandra och tvärtom.

1 comment:

Anonymous said...

34grader varmt...tror du jag vill komma hem?
NEJ! men jag maaste vael goera det snart, naesta vecka namnligen!