Friday, November 17, 2006

Äntligen! Med Moderaterna får fler festa längre!

Det var precis det jag förutspådde. Nu när vi tagit Stadshuset och Riksdagen kommer en mer nattlivs och Stureplansvänlig politik. I nätupplagan av Aftonbladet kan man läsa att det ska bli lättare för Stockholms krögare att få servera alkohol efter ett på natten. Det lovar Moderaterna i Stockholms stad.

– Om en krog sköter sig och inga grannar störs finns det inget som hindrar att de har öppet längre än till ett, säger Oskar Öholm, (m), vice ordförande i socialtjänstnämndens tillståndsutskott.
[aftonbladet.se]

"Efter ett" är en politikers svar som betyder "räkna med att vi kommer att ge fler 3 och 5 tillstånd från och med nu." Men det gäller för krögarna att inte få några anmärkningar, för då blir det rött kort på en gång.

Oscar är en oerhört duktig politiker som är just nu Generalsekreterare
för MUF och efter valet Riksdagsledamot för Moderaterna från Örebro län. Dessutom är han vice ordförande i tillståndsnämnden i Stockholm och gift med en förtjusande tjej som heter Regina Öholm. Lite mer kuriosa är att hans far är Siewert Öholm och att han är 26 år gammal.

2 comments:

Anonymous said...

En efterlysning; Vad har hänt med den fantastiska människan Malin Gudmundsson? Har inte sett henne i Underbar-butiken i Sturegallerian på 6-7 veckor. Inte heller ute. Hon är saknad. Utan Malin är livet inte det samma :-(

Anonymous said...

undrar jag med, malin är bra :)