Tuesday, March 14, 2006

Bloggrapporten

Vi tar en titt på vad den ständigt stigande skaran av bloggare skriver om...


Jessica hittar små saker att glädjas åt i sin blogg. Hon hälsar tydligen på Bindan numera med "puss och kram" och har blivit kompis med Emilia Pavlovski.

Emilia har är senaste bloggentusiasten. Hon skriver med passion och glöd om allt från vem hon fikar med till att red bull flaskorna i kylen hemma hos "C" sprängs. Hon har tydligen två nya hatobjekt också...

Alexander Lewerentz avslöjar för världen att han druckit över 20
Sefe Fournier shots och kommer inte ihåg om han hade med sig hemsläp eller inte dagen därpå. Annars filosoferar Alex om hur alla VIPrum blir vita.

Isabel Adrian är klart en av de skönare tjejerna på Stureplan. Hon var inte helt oväntat februari månadens mest fotade på Stureplan.se. Isabel har en sorts smakfull sexighet och elegans. Hon skriver underhållande och är öppen med tankar och funderingar. Helt klart en av de mer läsvärda bloggarna.

Victor BK jobbar tydligen med någon sportprogram som jag aldrig har sett. Jag misstänker att det sänds som någon lokaltv eller internetkanal. Victor känner sig lite blek när han står med Niklas Röja varje helg så han passar på och solar.

Pavel har tydligen kameraproblem är snuvig och spelar Kent 100 ggr. Jag undrar fortfarande hur det står till med grisen i hans bil...

Marie Plosjö måste vara väldigt upptagen med saker och ting för skriva blogg verkar inte vara så högt prioriterad. Men heter man Marie så funkar det ändå. Hon har hundratals besökare som bara vill in och tittar på hennes bilder.

Niklas ZF verkar precis som alla andra riktigt trött på vintern och sover dåligt. Det verkar som att John Kjellström inte dyker upp för att äta frukost även denna vecka. Deras tisdagstradition ligger risigt till.. Sen har jag alltid undrat varför hans blogg heter Mård.

Daniel börjar veckan med att få lite ris från chefen.. men han är lite ansvarig nu så det blir så ibland. Men det verkar som att han haft en skön helg. Han hade djupa samtal i mobil med Niklas och somnar på golvet i sitt kök på söndagsmorgonen.

Elina filosoferar kring snöskottare. Jag presenterar alltid Elina som Stockholms snyggaste rockertjej för det är hon. Hon till skillnad mot Pavel lyssnar på Shakira 518 ggr innan skoldagen börjar med föreläsningar.

Hans Shimoda har inte varit lika flitig bloggare som vi är vana att se honom. Men han har mycket att göra. Som kompensation bjuder han oss på en bild på hans söta katt som sover!


1 comment:

Unknown said...

Tänker jag inte avslöja...