Tuesday, March 28, 2006

Stureplans eftersnack bjuder på några pärlor..


Stureplans chefredaktör Alex Schulman fick nobben och inte ens den sedvanliga ”vet du inte vem jag är” -kommentaren hjälpte in honom. Häromdagen blev inte ens Stureplansgruppens VD insläppt, vilket ju erbjuder en ny rysning.
[stureplan.se 28/3]

Verkar som att vakterna inne på Spybar har väldigt dålig koll. ;) Kanske dags att göra en bildbok med ansikten man inte ska neka åt vakterna. Stureplangruppens VD borde vara första bilden.

Vi vill därmed också passa på att förklara vad det egentligen är superstammisen Gustav Gelin understundom håller på med på en av bardiskarna. Han hoppar upp, dinglar med benen och vevar med armarna. Bardisken kunde lika gärna varit en planka i havet och Gustav den skeppsbrutne med armarna tecknande den internationella nödsignalen.
[stureplan.se 28/3]

Gustav som för övrigt var först med att avslöja Persbrandts "krama-Sundevall-och-fråga-efter-Becker-episode" i sin blogg Gurkbasurken.

Micke Persbrandt lagom salongsberusade var för sig inne på Spyan. Persbrandt frågade Sundevall var Micke Becker var (tänk er Persbrandt lite argt gormandes med sin mörka stämma: "Var e Micke Becker?!" - det är ganska roligt eller hur!). Sen blev han utkastad.
[gurkbasurken 27/3]

Som sen återberättas mer i detalj i Stureplan.ses eftersnack. Samma sak med Timbuktus tjuvrökande på Spybar. Kan det vara så att skribenten på Stureplan läser Gustavs blogg? ;)

- Timbuktu satt på golvet och tjuvrökte igår natt. Bara vanliga cigg dock.
[gurkbasurken 27/3]

Artisten Timbuktu visade prov på ganska fantastisk civil olydnad när han satte sig på golvet och tände en cigarett. Oklart varför han satte sig på golvet, kanske ville han sköta sitt rökande diskret, kanske trodde han att ingen skulle tycka att det var underligt att se Timbuktu sitta på golvet på det där sättet.
[stureplan.se 28/3]

No comments: