Wednesday, March 22, 2006

Nokia + WE = Limited Edition Travel kit













Nokia och We presenterade nyligen ett unikt samarbete där WE designar 500 unika Nokia 3250. Det verkar bli allt vanligare att man kombinerar mode och mobil. 3 har tex precis låtit den italienske kläddesignern Roberto Cavalli ta fram en glamourversion av LG:s bästsäljande 3G-mobil U880 och nu är det WESCs tur.

För att passa den mobila livsstilen har mobiltelefonen paketerats i ett Nokia 3250 WESC Limited Edition Travel Kit. I paketet får man ett minneskort med en digital version av WESC Travel Guide. I reseguiden får man tips om de bästa restaurangerna, de hetaste klubbarna och de bästa snabbmatställena i flera större städer runt om i världen.

Paketet innehåller också andra användbara saker för resan såsom passfodral, ögonmask och en reseguide från WESC, hörlurar från Sennheiser samt ett extrahjul till skateboarden från Stereo Skateboards.

För att utnyttja väntan på flyget, bussen eller tåget, eller för att ge användaren tillgång till sin favoritmusik på stranden kommer Nokia 3250 WESC Limited Edition även att vara färdigladdad med 40 låtar.

Mannen bakom designen av telefonen, lådan, travelguiden och alla snygga annonser är ingen mindre än Café Operas Don Tomaso s
om på dagarna jobbar som AD på WESC.

Helt enkelt en ett grymt kit som kommer att kosta ca 4000kr! Värt varenda öre.

No comments: