Monday, August 07, 2006

Moore augusti



Senaste numret av Moore innehåller valspecial, expo med norska modellen Rebecca och min personliga favorit Linda Djurberg.

12 comments:

Anonymous said...

Hennes bröst är fake. Helt klart.

Anonymous said...

Faktiskt, lite under din nivå att front med Moore, dvs, om du inte på något sätt är anknyten affärsmässigt till dem.

Anonymous said...

Det är grymt vackert med bröst, små som stora! Men när ETT bröst är större än tjejens ansikte så känns det lite väl ändå lite oproportionerligt? Eller har jag fel?

Anonymous said...

Anonymous: Ja, det är väl klart att de är fejk. :)

Men min undrar var mest varför fixa så pass stora. Det kan inte vara lätt i mörkret för grabbarna att hitta rätt då. Annars tycker jag att det är vackert silikon.

Gizzle said...

Det är tjejens eget val. Det finns ju onekligen ekonomiska incitament. Skrev en krönika för tag sen som inte riktigt uppskattades i alla läger... http://thomasgrabe.blogspot.com/2006/03/made-in-bors.html

Anonymous said...

Tycker hon var söt, fortsätt promota stort Kenneth det vinner du på!!
Mikael-(anknyten affärsmässigt till dem)löjligt utlägg från din sida, det närmaste du kommer en Moore tjej är från pressbyråns tidningställ:)

Anonymous said...

Jaha, så blev det påhopp av person av det hela.

Jag menar bara att den här typen av inlägg inte speglar de övriga som Kenneth skriver.

Är han knuten till Moore så fine, hans blog är en sjukt bra kanal för markandsföring med tanke på hans, förmodade, läsarkrets och antal läsare.

Kenneth said...

Mikael.. jag är inte knuten till Moore mer än att Linda Djurberg som är med i senaste numret är en god vän och Victor Barth Kron som jobbar som redaktör på tidningen en vän.

Jag gillar tidningen och tycker att det är ett skönt gäng som ligger bakom den.

Anonymous said...

Gott så. Var inget försök att skriva ned bloggen. Den är defakto bästa i sin kategori.

Kenneth said...

Man tackar..

Anonymous said...

Sorry Mikael var bara tvungen;)Letar framtida kompetens för mina bolag via nätet ibland, Kenneths syn på marketing som jag ser det är Amerikanskt och öppentänkande vilket jag imponeras av, din är svensk och insnöad stureplans aktig vilket jag föraktar;)Eller enklare sagt skrattar åt. Lycka till med dina affärer om du får några gjorda fortsätt blogga Kenneth lite av den lilla fritid jag har går till att läsa din blogg

Anonymous said...

jag tyckte hon var bättre som små tjej på ängen om jag skall vara ärlig men linda läser vell inte detta ändå så det riktiga budsakpet kommer vell inte fram syssling