Thursday, August 17, 2006

Veckans stora blogsammandrag v33

Jessika Isaksson är en av de få som är kvar från järngänget som började blogga i vintras. Jessika åkte ner till Skåne på något slags kändisbröllop och skulle sitta bredvid Carolina Gynning. Sedan dess har bloggen inte uppdaterats. Man ska inte åka så långt söder om Slussen.. det är farligt. Innan avresan var hon på bio och såg Miami Vice med en sjuk och hostig Emilia Pavlovski. NU har det gått 4 dagar sen hon skrev sist. Jessika har säkert fått Ebola eller nåt. Hur länge tar det innan man dör av Ebola?

Benjamin fortsätter att skriva om musik och DJ-världen. Han var förbi vår drink på Victoria och stod för en del sköna mixar. Benjamin har lagt en hel del möda på att göra en snygg och välfylld CD-case. Det ryktas om att han ska börja spela igen efter en längre uppehåll. Håll ögonen öppna...

Pavel är tillbaka med sina Idolkort och har lagt upp en hel drös med bilder från resorna till Spanien, St Tropez och Pride festivalen. Det är många skumma bilder på gamla hus från Spanien och de obligatoriska bilderna på flickvännen Maria som finns i var tredje inlägg, men om man bläddrar ner ett tag kommer man till några sköna bilder som togs nere i Troppan.

Lottiz fortsätter att vara en av mina absoluta favoriter bland nattlivsbloggarna. Hon uppdaterar den lika troget som Peder besöker Sturegallerian. Det dröjer nog inte länge innan hon värvas till någon sajt för att skriva om nattliv och nöjen.

Maria Edström berättar öppet och ingående om hennes äventyr med vännerna Sandra, Kerstin och Kajsa. Det är ofta roligheter hon får vara med om och små avslöjanden som kommer fram. Maria är den nya Emilia Pavlovski. Hon skriver regelbundet och oblygt. Nu mitt i veckan handlar bloggen om fikan med tjejerna och hur de poppar i sig Mums mums som andra äter popcorn.

Kerstin som har det vackra mellannamnet Leontine skriver nu senast tre exakt likadana inlägg om hur hennes dag som barnvakt varit. Det blir så mitt i veckan. Här finns inga avslöjanden eller skandalfester bara söta små barn och lekplatser. Kerstin skriver även om att det inte finns perfekta män... skumt det där.. vi sågs trots allt bara i söndags. Har hon redan glömt mig? Kerstin är för övrigt inte bra på välja film. Hon lurade ut mig på The Break-Up som var ingen Feel-Good film med lyckligt slut.

Sandra Magnusdottir skriver om hennes och Marias eskapader och lägger upp bilder från deras utekvällar. Det är inte allt för sällan dessa två syns ute tillsammans. Senaste inläggen handlar om bilderna från hennes glamourösa resa till Aya Napa och hennes heta natt i Marias säng. Maria uppmuntrar Sandra att klä sig med "små" kläder. Med det menas antagligen tajt... små storlekar eller plagg som visar maximalt med hud.

Elina Hasslund hyllar Olle och skriver om en viss speciell HAN. Det är ganska uppenbart att Elina är kär, lycklig och dansar på små rosa moln just nu. Elina som tidigare svor över servicen på Apple överraskades med att en Apple-gubbe stod utanför dörren och personligen hämta hennes Ipod till service. Elina var ute i helgen med hennes partygalna tjejliga som med ett undantag bara består utav blondiner.

Marie Plosjö är med i senaste numret av Drive och skriver om hennes ny karriär som fransförlängare. Marie är alltid lika ödmjuk, öppen och söt. Hon blottar sina farhågor, tankar och funderingar dagligen i bloggen. Numera har hon dessutom fått en egen bloggavdelning på Sthlmsfinest precis som jag förutspådde. Hon har över 1000 läsare på sina inlägg och många fler på hennes vanliga blogg. Under onsdagen får Marie några konstiga piller på posten som ska göra henne glamourös och känd... Jag undrar vad dessa piller innehåller för konstiga kemikalier? Någon som har numret till Expressen? ;)

Agneta har det bra och tillbringar sommaren i Marbella och lär sig spanska och kommer hem till Stockholm för att orovköra pojkvännens Porche. Agneta är rätt ofta på bio. I hennes blogg kan man i stort sett varje vecka läsa om hur hon och pojkvännen varit på bio tillsammans och senaste filmen som setts är Miami Vice.
Jag ska nog gå på bio med Agneta istället för med med Kerstin. Agneta skriver även om hennes dåliga erfarenheter med 3G telefonen SonyEricssons K800i i Spanien.

Linda, min tilltänkta framtida fru har äntligen släppt Topluvan min ärkerival. Linda skickade ett mess som inte fick ett svar. (Påminnelse till mig själv...svara alltid på Lindas mess! Hon tar hårt på det där.) Det verkar som att Linda är inne i en ny partyperiod just nu. Hon är ute allt oftare och festar. Hon är allt som oftast ute med någon konstig präst. Förstår inte varför... hon kanske har blivit religös och måste bikta sina synder hela varje natt.

Alexandra var ute och lekte med Natti och Emma i senaste inlägget. Alexandra skriver även hon om hennes roliga kväll på Victoria med stenkulor som drinkbiljetter. Tydligen har Alexandra bestämt sig att hon och kompis Emma ska ut och resa två veckor från och med lördag och lämna Stureplan. (Hmm... jag är skeptisk.) Hon verkar ha haft en mycket trevlig kväll i lördags med vätskekontroller på Café Opera, Victoria och White Room. Efter ett par timmar på White Room kommer Alexandra ut som en dränkt katt och beger sig hem för att torka.

Rebecka har haft en skön partyhelg och även hon skriver om hennes besök av drinken på Victoria. Rebecka har upptäckt Supermode - Tell me why och hyllar den till skyarna. Även Rebecka har varit på bio och sett Miami Vice. Henne skulle jag också kunna gå på bio med... Rebecka har även upptäckt skumpa på burk som jag skrev om i maj.

Richard Johansson skriver om en blöt kväll på stan där han avslutade med en mindre nykter taxiresa. Richards rapporterar från en skaldjursbuffe och härmar skamlöst mina smeknamn mellan förr och efternamn grej som jag gjorde i Victoriarapporten. Hädanefter ska han kallas för Richard von Härmis istället.

Sanna ska ha inflyttningsfest och har lagt upp en läcker inbjudan. Sanna är grym på webdesign och kommit på den fiffiga idén att lägga ut små bilder på alla som OSAt. Sanna tycker annars att hon har en töntig röst och låter som ett mesigt litet barn. Förutom det har Sanna varit på Grönan, Christos Masters och ätit Langos.

Sofia har numera bloggen själv och blandar vilt storlek på bokstäver, typsnitt och ändrar färger i alla hennes inlägg. Lite svårt att läsa och huvudvärksframkallande tycker jag. Sofia har varit på galenskaper med fotografen Oskar med FHM någonstans söderut.. Karatefylla verkar vara en ganska bra sammanfattning av hennes resa och helg. Sofia posar till ett antal bilder och är skrämmande lik Nikki Sixx.

Isabel är ute och reser igen och hinner inte uppdatera sin blogg särskilt ofta. Det verkar som att killar alltid kommer före bloggen. Nu verkar det som att hon är i Grekland.

Yenny går inte att sammanfatta. Hon skriver fler inlägg om dag än någon annan blogg. OM jag är jag Sturepans TT är hon Nöjesvärldens TT. Yenny kommenterar kändisnyheter friskt och hyllar porrstjärnan Jenna Jamesson. Bara det gör henne till min favorit...

1 comment:

Anonymous said...

Dom "gamla husen" är Alhambra i Granada och det borde varje man och kvinna som besöker Spanien besöka och känna till...