Thursday, August 10, 2006

Spaningar från Utecompagniet

Igår var det storstilade premiären av Laroys onsdagar. Onsdagar har blivit riktigt bra och på sommaren har folk fortfarande ledigt från sina vanliga jobb och skola och kan festa mitt i veckan utan att bry sig om att stiga upp tidigt på morgonen.

Oscar, Röja, och Robsson hade en fördrink i början av kvällen på Utecompagniet som snabbt blev väldigt trång. Jag kom dit och insåg att jag inte hade någon vidare lust att tränga mig fram till baren.

Det var en skön blandning av Stureplans partyveteraner. Min goda vän Patrik Bergquist hade ett bord med Jimmy Widén, Steven Ramenby, Patrik Teste och John Dahlström och så två nya blonda tjejer som jag aldrig sett förrut. Den ena visade sig vara tjejen som Patrik röstat ut under dagen i nya dejtingprogrammet "Fling". Eftersom Patrik inte såg tjejen förrän hon röstades ut så insåg sitt misstag snabbt efter det och valde att ta med henne ut på en liten dejt ändå... inofficiellt då..

I närheten av deras bord står blonda partyligan med i klunga Elina Hasslund, Josefin Julner, Sara Camtrell, Linda Berglund, Veronica Hård, Janina Boss och Stina Helmerskog med ett varsitt glas vin i handen. En bit längre bort står Sunblocks Rebecca Simonsson och ser farligt söt ut vid Johan Lönnbergs bord. Jag är nog lite hemlig förtjust i Rebecca. Hon ser så oskyldigt söt ut att det blir syndigt sexigt istället... Som små månar kring en planet kommer även Alexandra Andersson och Alexandra Hård af Segerstad förbi och festar lite vid bordet.

Jessica Isaksson kommer till Utecompagniet och är glad som en liten lärka och studsar runt. Det går bra nu för Jessika. Hon har på kort tid gått från Glife Gloggare, till sajten Stureplans skribent till Expressen journalist. Det är inte fy skam. Ungefär samtidigt som henne kommer även Niclas Rahm till Ute med norska partygalningen Sebastian Geurts. En annan Niklas som var där var Niclas Zachrisson.

Richard von Mingel sitter en bit bort med Nisse Holm och på plats syns även PM. PM har skaffat sig en skön bränna och en mustasch under sommaren. En som är hardcore med ansiktsbehåring är Jesper Lögdahl. Han har börjat odla en talibanliknande skägg. Richard berättar någonting om ett nytt boxningsprogram som han ska vara med med Paulo Roberto som programledare. Richard ser inte ut som en Mike Tyson direkt. Vi får se hur det går för honom. Rapporter lär dyka upp i hans blogg.

Sussi Öhlander har blonderat håret verkar det som, för så ljus i håret minns jag inte att hon var och sist jag såg henne var bara förra veckan. Hon stod med Hugo Boss-tjejen och bloggaren Alexandra Färd och Mio. Av någon mystisk anledning var inte Sussis vapendragare Emma Gremo där.. undrar vart hon tog vägen.

Ett champagneglas längre bort vid baren står tvillingarna Maria och Jeanette Johansson. Maria har skaffat pojkvän och fotar en del på Mera. Det är därför hon inte syns ute lika ofta. Jeanettes ex Andreas Jonsson var också på plats. Det sägs att han liksom John Kjellström skaffade sig en tatuering på bröstet på resan till Aya Napa. Hans föreställer tydligen en bulldog som enligt Maria Edström ser ut som Don Tomaso.

Som en fyr i ett hav av blondiner kommer Therese Peterson förbi och ser sommarfräsch ut med sina vänner Madde Falck och Sofie Kofod. En annan läcker brunett som var i närheten var Sandra Andersson. Hon är verkligen en partyprinsessa.

Bloggartrion Maria Edström, Kerstin Leontid och Sandra Magnusdottir var på plats och minglade för fullt. Det är alltid lika skoj att läsa deras bloggar och små äventyr. Man får snabbt en ganska bra bild om vad som hänt eftersom dessa tre tjejer hänger ihop rätt mycket.

Jessika lurar iväg mig på en liten runda som fastnar vid Jesper Salén. Jessika och Jesper bor på samma ö.

Nästa anhalt blir Laroy...


3 comments:

Anonymous said...

http://citysinners.blogspot.com/2006/08/kkets-nya-chef.html#links

rösta på hells kitchen som nya köket! Nominera på stureplan.se!

haha

Anonymous said...

Vem är Sebastian guerts?? ser honom överallt.

Anonymous said...

Kommer du på min inflyttningsfest Kenneth?

www.sanna.info/fest
Där finns gästlista med bilder. :)

Kram!