Monday, August 14, 2006

Om det var val idag...

Om det hade varit val idag och Sveriges befolkning bestod av mina och Karolina Lassbos besökare hade det blivit en förkrossande seger för den borgerliga alliansen med Fredrik Reinfeldt som ny statsminister.

Omröstningen på min sida...

omröstningen på Karolinas sida...


Värt att notera är att frågorna är lite annorlunda ställda och alternativen är inte helt lika men i min omröstning får Moderaterna 54 % och i Karolinas får de 34 %. Vi har relativt lika i antalet respondenter dock. Hon har fått 628 svar och jag har fått 514 svar under en längre period.

1 comment:

Anonymous said...

Har Moderaterna fått spel nu?! Vad är det för valfrågor att sälja akutsjukhus och försämra ränteavdragen? Vem tjänar på det? Pensionärer utan bolån som är hemma på dagarna och kan gå till sjukan när dom e lediga. Alla går ju redan i dag till Wasa när man vill nåt, husläkarna är ju rena skämtet. Nä, höj nivån för brytpunkterna för statlig skatt och slopa värnskatten då kommer vi få se att folk lyfter fram mer pengar till beskattning och folk kan börja få löner som motsvarar verkligheten och inte bara är fiktivt låga. Statlig inkomstskatt svarar för ca 1% av Statens samlade intäkter så den är försumbar men väldigt viktig om man skall tycka att det är roligt att tjäna pengar eller ej. Vi behöver snart ett konservativt parti i Sverige som är för ett paradigmskifte och inte bara ett regimskifte... Har folks hjärnor blivit mosiga så att dom inte längre förstår hur systemet fungerar eller har folk givit upp helt?