Wednesday, October 18, 2006

Att blogga är farligt... men låt revolutionen fortsätta!

Det verkar som allt fler bloggare sticker ut hakan ordentligt nu och får käftsmällar. Nyligen skrev Alex Schulman om när en handikapad person var på samma restaurang och åt och fick hela handikapprörelsen efter sig. Virtannen skriver nu att han tagit de flesta partydroger och får organisationen Mobilisering mot narkotika mot sig.

Yttrandefriheten är en vacker sak och nu med bloggens makt kan varje individ nå ut till hela världens medborgare utan någon egentlig kostnad. Det enda man behöver är intressanta inlägg och snabba fingrar på tangentbordet som kan forma underhållande och tankeväckande texter.

Skriver man finns det däremot alltid risk att någon blir upprörd. Så länge man skriver ärligt, från hjärtat och med entusiasm för idéerna man förmedlar ska man fortsätta med det.
Man får självklart ångra klumpiga formuleringar som man skriver i stundens hetta. Men ångra aldrig att du skriver av ren passion och intresse. Ingen ska tysta eller hindra att en ny begåvad skribent födds och formas. Låt bloggrevolution fortsätta!

Tipsa gärna om intressanta bloggar som ni gillar och läser ofta. I kommentaren eller till min mail på kennethvasquezz (at) gmail.com

4 comments:

Anonymous said...

sakersomsuger.blogspot.com
Där har du en riktigt bra blogg!!!

Anonymous said...

Kika in i dj nikos blogg, det är krig mellan han o dj oslo på the voice, kanske något att skriva om ;)

Anonymous said...

hej hej..tips om bra blogg..humorblogg! enda negativa är väl att den uppdateras för sällan, men den har många roliga inlägg!
http://blogg.passagen.se/rsaruhn

tack för en intressant blogg!

Anonymous said...

Min kompis är en ganska flitig bloggare, förvisso bor hon i malmö men det skriva ordet har inga gränser. Spana in sophianyberg.webblogg.se

/bee