Wednesday, October 25, 2006

Schulman sågar Ronnie Sandahl och jag håller med.

Nu har Alex varit med i Studio Virtanen och tydligen sågat Ronnie Sandahl till fotknölarna inte bara i skrift men även i etern. Jag måste säga att jag delar hans åsikt om Sandahl. En skribent som skriver med sämre koll på sina ämnen får man leta efter.

Jag tycker att det är lite kul när Alex sågar folk och är helt fullständigt ärlig om hur han ser på saker och ting. Det är både lite läskigt på samma gång då man vet att det är trots allt människor av kött och blod som blir drabbade. Men samtidigt kan man inte låta bli att sitta på läktaren och skratta med. Pennan är vassare än svärdet. Det gäller att vara försiktig bara för man vet aldrig vem som hämnas en dag...

3 comments:

Anonymous said...

Alex Schulman gör en del bra grejer, men han får sluta älska sig själv. Sånt där blir bara fel. Beröm för det man gör ska man få av andra, inte hålla på o berömma sig själv, intervjua sig själv osv. Det känns omoget och pubertalt.

Gizzle said...

Frågan är vem som inte håller med? Att se Ronnie Sandahl brutalägd inför hela svenska folket ligger på samma nivå som att få sätta en hårt spark i käften på Hagamannen. Njutning.

Ronnies Groupie said...

Inte vara elak mot lilla Ronnie... :/

http://ronniesandahl.blogspot.com