Tuesday, October 10, 2006

Mail från Grodan...

TORSDAG 12 OKTOBER
COCKTAIL CLUB & SWEDISH HOUSE MAFIA
Downstairs: AXWELL & SEBASTIAN INGROSSO
Upstairs: Joan East, Christian Otaegui & Raymond Baaklinii

Det blir premiär på torsdag. Premiär för vår nya varannan månadsklubb med Swedish House Mafia som residents. Sebastian Ingrosso, Steve Angello och Axwell - med andra ord fläskhouse, träningsvärk och dyblöta nätter var åttonde vecka. Först ut är Axwell och Sebastian Ingrosso bakom skivspelarna.

AXWELL

Axwell är svårdefinierad. Och det är bra. Det är inte många producenter som kan skylta med ett så variationsrikt skivskafferi som Axwell. Gemensamma nämnaren, för en sådan finns det, är nyfikenhet och ståtliga musikbyggen. Hans pulserande house och smattrande hi-hats med kyliga breaks att dö för är grejen just nu. Här och ute i världen. Axwell är vår. Och samarbeten och remixer görs med artister som Usher, Roger Sanchez och Moby. Påstå samtidigt inget annat än att Axwells remix av Bob Sinclars sommarplåga "World, Hold On" var den enda som gällde! Sen får du häpna likt oss - hans diskografi från de senaste två åren känns nästan
orealistisk.

SEBASTIAN INGROSSO

Newcomer of the year blev Sebastian Ingrosso tillsammans med Steve Angello på Ibiza förra året. Anledning var deras smockfyllda och fullkomligt galna spelningar på Pacha. De drog till sig hypen, klubbarrangörer och musiker som ville bli remixade. Därefter tog det fart på allvar. Idag är Sebastian Ingrosso tillsammans med hans compadres i Swedish House Mafia något av en institution. Han är liksom svensk, samtida house. Fläskig house optimerad för det där dansgolvet du inte kan få nog av. Passa på - det är sällan han är i Sverige.

1 comment:

Anonymous said...

Im so gonna be there!