Monday, May 29, 2006

Del 2 av veckans bloggsammandrag v 21

Agneta har hunnit fylla 24 och firade med en Faustino 1 från 1982. Ett viktigt år av flera anledningar. Hon är "veckans födelsedagsbloggare" Agneta går lite konstigt eftersom hon haft väldigt ont i ljumsken vilket är pojkvännen Christians fel. Christian är för övrigt ofta med i Agnetas blogg. Veckans biobesök var denna vecka var X-men Last Stand. Agneta är mystisk och berättar att Christian köpt henne en present på NK men berättar inte VAD han köpte.

Mattias Nordgren är "veckans nykomling" och samtidigt fotograf som fotar för Glife. Den kombinationen brukar vara spännande. Med en stilren blogg och snygga bilder förväntar jag mig att det kommer att dyka upp många underhållande bilder och texter från Stureplans nattliv.

Marie Plosjö är "veckans flitigaste bloggare". Hon har bloggat och lagt upp en ny bild på sig själv varje dag den gångna veckan. Marie är datanörd och det erkänner hon själv. När hon inte är ute på promenad, cyklar, är på en plåtning eller på värdinnojobb med pokersajten så sitter hon framför datorn. Jag har dessutom hört att Maries skiva går väldigt bra!

Richard von Mingel har under senaste 5 dagarna skrivit utförligt om en enda festdag. Onsdagen har delats upp i fem olika blogginlägg där man kan läsa om varje ställe som besöktes. Richard berättar om lunch på Le Café, butiksöppningen av inredningsbutiken Art of living på Karlavägen, Nöjesguidens smygläsning (Hard Rock Café), Noppes + Drylake smygpremiär på Utecompagniet, Premiären av Candy Garden och superhippa nattlivet i Hallsberg.


Elise har hunnit med flera äventyr sen sist. Hon har varit på Öland och spelat fotboll, hunnit få ett bad av matte Helena och ätit jordgubbstårta som matte bakat. Allt dokumenterat i bild. En sötare vovve får man leta efter.

Yenny har lämnat oss mot varmare breddgrader och sätter bloggen på pause. Vi ser fram emot rapporter när hon kommer hem igen.

Wiggo gillar tydligen vänner och har sett alla avsnitt! Men man ska inte bråka med Wiggo för han har en farlig sida också. När huggtänderna kommer fram då ska man akta sig.

Andreas är killen som ska cykla till Afrika. Snacka om träningsvärk man får efter det!

Uppdatering..

Viktor BK har tydligen bestämt sig för att kasta in handduken och lägga ner bloggen. MEN ryktet säger att han ska sluta på Moore och att han ska börja blogga för Socialdemokraterna istället.

Pavel har begravningen av Viktors blogg till ära lagt upp Viktor som ny "Stureplans Idolkort".

1 comment:

Anonymous said...

Var är sammandraget för moralkaka?

stor kram