Tuesday, May 09, 2006

Strandbryggan del 2.

Måndag eftermiddag..
Igår när solen sken som bäst gjorde jag ett nytt besök på Strandbryggan. Natti Ponsbach satt där med Elsa och myste över ett glas vin.
Hon är som alltid lika bubblig och glad. Jag börjar verkligen gilla det här stället. Peder är på plats precis som dagen innan men dagen till ära iförd ett par röda byxor. Han måste ha hängt på Strandbryggan en hel del för han har fått en hel del färg på hjässan. Jag stannar bara en kort stund för att känna lugnet och insupa lite atmosfär och lugn. Sofi Fahrman sitter vid ingången med sitt tjejgäng och diskuterar säkert senaste modetrenderna. Efter en stunds mysande var det dags att göra några ärenden på stan och möta upp Emma G.

Måndag kväll...
Möter upp Emma vid Tures och fantasilös som jag är föreslår jag middag på Strandbryggan. Sagt och gjort sitter vi efter en kort promenad längs Strandvägen och äter middag i en av deras nya soffor. Emma är lång, cool och lite galen. Vi träffades första gången på champagnegaloppen på Snärkes Nation i Uppsala. Hon är nåt så ovanligt som en söderböna med Stureplanskoll. Jag har bestämt att hon ska visa mig söder. En bit bort sitter Tommy Köhler, Daniel K Österbergh, Kristoffer Bergfors och Henrik och njuter av det fina kvällen. Personalen tänder värmlamporna i precis rätt ogonblick att man inte hinner känna kvällen komma.

1 comment:

Anonymous said...

Verkar som en riktigt skön dag!