Sunday, May 28, 2006

Veckans bloggsammandrag v 21

Disco Lottiz hade modern av alla discorunder i torsdags med premiärer som avlöste varandra. Fredsgatan 12, Utecompagniet, Candy Garden, Solidaritet, Café Opera, White Room och Köket/Suite. Allt hinns med under en kväll med Discopatrullen. Efter torsdagen har det varit total "information black out". Bloggen misstänker att det var Kronas Discosaft som gjorde att Disco Lottiz inte orkade ut och festa resten av helgen. 8 timmar tog det och 7 ställen hanns med. Det är vad jag kallar en elitdiscorunda. Det sägs att Kronas discosaft är som ljuvlig gudanektar som stärker kropp och själ. Disco Lottiz får utmärkelsen "veckans discosammandrag"

Sofia är en annan partyprinsessa. Det hanns med både shotsrace, nakenchock och borttappande av en konstig yoghurtgubbe. Jag misstänker att den där yoghurtgubben är kodnamn för en ovanligt pervers person med matfetischtendenser. Sofia har minst sagt kört "all in" i veckan. Det har varit disco, efterfest och en blöt Sofia dag som natt. Sofia är allmänt lite knasig och av någon oförklarlig anledning hade med sig en orange plasthand ute med sig som partyredskap.

Pavel är en som alltid har ett partyredskap med sig. Han har alltid utrustad med kamera för att fånga bra bilder till Glife och Stureplan. Pavel har mer rubbad dygnsrytm än de flesta partydjur. Medans vi andra stupar i säng efter Solidaritet eller White Room sitter Pavel fortfarande uppe, redigerar bilder och lägger upp dem på Glife och Stureplan. Denna vecka har han hittat en bloggfan och längtar som han gör varje vecka efter Maria. Det är inte bara glammiga fester i en fotografs liv utan Pavel har en del dötid mellan plåtningar. Denna vecka är fångar Pavel Johan Blom precis innan en tungkyss och Candyboy Behrang som dricker Kosken som om det vore saft i en nappflaska.

Elina är en annan som jobbar och sliter. Hon har 3 jobb och pluggar heltid. Hon överlever tack vare hennes nya sambo Sara C. En följd är dock att dessa två fröknar har något skev och intern humor som gränsar till bizarr. Denna vecka handlar interna skämten om lik. Elina är en rockersbrud i lyxförpackning och det verkar som att Kent går på repeat i hennes Ipod Nano. Som tröst för att hon jobbar och pluggar så hårt har Elina köpt sin drömbikini.

Rebecka har bloggat dåligt den här veckan och verkar vara inne i en bloggsvacka. Från att ha kommit med glass och modetips har vi nu gått till att diskutera Enronchefernas dom och företagsetik. Jag saknar hennes små söta tips om allt från glass till solglasögon och allra mest saknar jag att se och alla vimmelfotografer henne runt katarellen. Nu får det vara slut på tentapluggandet, kom tillbaka nu!

Jessika tipsar om bloggar och umgås med den där håriga typen Flisen igen. Jessika har blivit en fena på hockeyspelet på kontoret numera. Hon och Magnus på jobbat har landskamper som är lika hårda och omtalade som när Sverige möter Finland i Hockey VM. Tyvärr verkar det som att Jessika mest får pisk. Förrutom att få pisk på Hockey och lyckats bli sjuk i veckan fick hon och vapendragaren Emilia Pavlovski känna hur det känns att vara ovippiga och inte komma in på Solidaritet och få stå och vänta utanför Laroy och se på när andra får komma in före. Kompis det går inge bra nu.. Ljusglimten i tillvaron är att hon har fått en "Därför läser jag Jessikas blogg" av Lisa Corneliusson som är något av en kreddprinsessa fast hon jobbar på bratsens favvosajt och tidning Stureplan.

Viktor BK kommer med väldigt sporadiska inlägg numera men försöker kompensera det med att skriva mystiskt om smaskiga avslöjanden. Viktor avslöjar tex att Mooremodellen Alexandra Andersson har börjat jobba som säljare på Moore och att Vanessa Behnam jobbar nära Viktors kontor. Andra avslöjanden är att Kristian Hantoft ska börja jobba med Jim Beuger på Loge.

Emilia har börjat få knasiga tankar om att lägga ner sin blogg. Vi har redan börja samla in namn till stöd för dess bevarande. Hur ska vi annars ha koll på alla knasigheter hon håller på med? Med tanke på att hon troget skriver varje dag och stundtals långa romaner till inlägg vore det jätte tråkigt om hon la av.

Isabel verkar nästan ha lagt ner sin blogg. Den har inte uppdaterats sedan den 19e maj. Jag hoppas att det inte är så. Isabel får tyvärr utmärkelsen "veckans minst uppdaterade blogg"

Linda har haft samtal med VIPvärden på Candy och utsett min vän Patrik till Kermit. Förrutom det har hon fått smak för nåt så vidrigt som Jägermeister. Man dricker det tydligen nere i Lund. Jag har alltid tyckt att skåningar är lite konstiga men att min framtida fru ska gå och bli förtjust i den skumma drycken trodde jag aldrig. Våra framtida bröllopsplaner är ute på hal is just nu. Förrutom nya spritsmaker har Linda skaffat sig nya modeinfluenser och blivit förtjust i långa skinnjackor. Hon och någon skum präst har tydligen varit på shoppingrunda. Man kanske kan skylla på den där toppluvan som har gjort att hon tänker och handlar knasigt.

Sanna avslöjar att hon är en SMS player. Hon skickar SMS svar efter 3 dagar men kräver svar direkt. Det har inte varit en virrig vecka för Sanna . Hon har åkt fel med tunnelbanan på väg hem 3 ggr

fortsättning följer...

5 comments:

Anonymous said...

När är inom kort? Vi längtar ju!

. said...

Väntar ivrigt! ;) Kul att se dig igår!

Anonymous said...

Bortglömd :( snyft!

Anonymous said...

Inte alls... det kommer jag lovar.

. said...

Haha handen är ett sjukt bra partytrick! Man kan krafsa på folk lite sensuellt med den och annat mysigt ;D