Tuesday, May 16, 2006

Veckans stora bloggsammandrag. v 20

Veckans bloggsammandrag och listan blir bara längre och längre... Jag ger lite ris och lite ros. Men mest kommenterar och sammanfattar.

Sofia Andersson har varit i Kalmar med Oscar Brewitz åt FHM. Som alltid, när det är Sofia det rör sig om, var det fullt ös. Hon passar jätta bra i en FHM t-shirt av 2 välfyllda anledningar. Det var tydligen bra drag på Kalmar både ute på deras nattklubbar som hemma på hotellet. Tydligen var det klämkalas där Sofia var den som alla ville klämma på. Jag undrar varför? Efterfesten på hotellet blev tydligen vilt så pass vilt att hon fick kommentarer och konstiga blickar av hotellreceptionisten som sov i rummet bredvid.

Emilia Palovski, Stureplans egna paparazzi, har kommit igång med bloggandet igen. Hon skriver om "båti", "cyckli", "tandi" och C. Emilia har egna namn på det mesta. Det verkar som att hon inte gillar att jag skriver så mycket om politik i min blogg. Hon hotar t.o.m. med att rösta på Göran Persson bara för att jävlas med mig, men jag tror att hon bara bluffar. Emilia är en smart tjej och smarta tjejer röstar blått. Det är ett statistiskt bevisat faktum. Jag tror
dessutom att C skulle göra slut med henne om hon ens tänkte tanken att rösta rött. Emilia är numera tjenis med en princessa nu för tiden och rojalister är inte socialister.

Lottiz vår egna lilla partyprinsessa var ute och svängde i helgen. Metaforerna och smeknamnen haglar som champagnekorkar i Båstad. I helgen träffade hon på Runar med nya frillan och Lichter med ny blond accessoar runt halsen. Ahlbom håller koll på vår discoprinsessa och ser till att hon sköter sig. På måndag verkar det som att Lottiz var på halvdag retorikutbildning. Jag kanske ska erbjuda mina tjänster och omvandla henne till en brinnande folkuppviglande demagog.

Elina har haft en underbar helg som alltid och likt förra helgen kunde man hitta henne på White Room under den sena lördagsnatten. Det verkar ha dock att hon hade som roligast vid någon skum kebabhak. Jacob Ramberg har tydligen hård konkurrens där. På måndag citerar hon Sex and the City Carrie om förhållanden. Varför är det så att alla tjejer får sina relationstips från SITC? Vi killar dyrkar James Bond och tjejer gillar Carrie. Hmmm.. hur ska man få ihop dessa två världar.

Linda är snart på väg ner till Skåneland och ska leka i Lund. Linda har gått med i ett nytt södergäng som kallas "bryggmaffian" De går omkring och tar nya revir hela tiden. Nu är det en brygga vid Eriksdalsbadet. Linda laddar upp inför Lund med koffeintabletter, treo och Resorb (vätskeersättning) på Apoteket. Utöver det verkar det som att Linda är oerhört förtjust i Chili Con Carne.. Hon har en bild på stor burk i ett av sina inlägg.

Isabel Adrian är Djurgårdspromenadens proffs. Hon är riktigt förtjust i Kungliga Motorbåtklubben men gillar inte att de inte tar kort. Stackaren låg hemma sjuk i helgen och missade utgång men Jonas Lichter ringde i varje fall och kollade hur hon mådde. Isabel delar vårdnade över sin lilla vovve Texas med sitt ex Jerry men någon vidare bra kontakt verkar det inte som att de har. Isabel borde lägga upp lite bilder på sin lilla vovve tycker jag. Texas är en bedårande liten sak. Det gäller bara att hitta någon som kan knäppa några kort på honom.

Agneta Jakas är kär i nya Macbooken som finns numera i svart. Agneta och jag har samma tjejsmak verkar det som för även hon har skrivit om Allesandra Ambrosio. Agneta skriver annars mycket om mode. Handväskor, bikinis, modeller och modetrender dominerar bland hennes inlägg. Jag har aldrig förstått mig på handväskor egentligen. Tjejer verkar ha med sig de mest konstiga sakerna i dessa bäranordningar.

Sanna hon skriver inte noveller till inlägg direkt men hon kommer säkert igång. En sak kan man däremot veta om henne. Hon har åkt Taxi med Topcab som åkt vilse i stan. Hon har tagit en del viktiga beslut berusad. Hon har åkt bil kissnödig med sin vän Hanna. Hon har litat på sig själv.. vilket hon inte skulle ha gjort. Hon har skickat sms till fel kille och det var tydligen inte populärt. Men hon har lärt sig vad man INTE ska göra i varje fall.

Wiggo däremot han gör aldrig sånt som matte Sanna gör. Han var dock på väg att rymma till Gävle med Sannas kompis Sandra. Wiggo gillar att vara på aventyr. Men en sak som Wiggo INTE gillar är att bada. Matte blötte ner honom ordentligt och tvättade lilla Wiggos fina päls. För att inte Wiggo skulle bli förkyld fick matte föna honom torr.

Viktor BK har en blogg som på nöd och näppe klarar sig från att somna in. Han har gått från att skriva varje dag till att skriva en gång i veckan. Han lägger fram två rykten han hört utan att nämna några namn. Lite kul men ändå lite lamt. Vi vill alla höra vad som händer på Mooreredationen. Annars avslöjar han att Oscar Durling ska till Aya Napa i sommar. Kanske är det någonting för Stureplanombudsmannen att ta tag i. Ska en nattklubbschef i Stureplangruppens anställning få åka på charter?

Pavel har spårat och lägger upp bilder på fula bleka präster i sin idolkortssamling. Den röda tråden som man kanske såg i personvalen i första tre idolerna försvann när han la upp först Marie Plosjö och sen den bleka krogprästen. Dessutom börjar jag på allvar tvivla på hans hetrosexualitet. När Victoria Secrets modevisning inte lockar då börjar jag bli orolig för den unga Pavel. Likt en riktig paparazzifotograf avslöjade han mig när jag smet in till stan under lördagensnatten från kommunikatörsutbildningen som jag föreläste på.

Elise är lika bedårande som varje vecka. Elise har läst nya numret av tidningen Stureplan, hjälpt matte Helena med att plantera blommor i blomlådor och visat att hon är duktig på det mesta. Elise har dessutom ett nytt gosedjur som egentligen är en kattleksak men det gör inget. Nu är det kärlek mellan Elise och hennes blåa fisk tills döden skilja de åt. Vilket kan komma snart med tanke på att alla gosedjur som Elise sätter tänderna i avlider inom en vecka.

Marie Plosjö däremot skulle inte kunna göra en fluga skada. Hon är mest söt hon också och delar med sig om hur hon förälskade sig. Hon har kommit igång med bloggandet på allvar också. Marie har dessutom i senaste numret av Solo G utnämnts till deras maskot och dyker upp lite överallt i tidningen.

Jessica har utsett olika typer av människor beroende på vad man äter. Denna veckas senaste inlägg handlar om reseprogram och vilka hon gillar eller ogillar. Vi vill alla veta mer om vad det är som händer i Arnoldshuset. Det vore kul om man kunde få läsa någonting som liknar Dagens Medias "köksveckan" där man kan läsa vad som händer på redaktionen. Vad har hänt med alla leckanfikorna? Var är alla söta små namedropping inlägg? Var är allt roligt skvaller om vem som gör vad med vem?

Rebecka Petersson har hittat en liten uteserveringspärla i Vasastan. Hon var ute i helgen med sin tjejliga och hittade en somm alltid så fastnade hon på en och annan bild. Rebecka läser Ella och Liza Marklunds senaste roman.

Yenny den som bloggar för fullt varje kväll innan hon somnar har råkat ut för något så hemskt som ett datavirus. I morse när jag satte på datorn fick jag virusnoja pga av henne och laddade ner tre nya virusprogram uppdaterade alla och körde en omfattande virussökning pga av henne. Jag gillar hennes små betraktelser på allt och alla runt Stureplan. Hoppas att det ordnar sig med viruset.

Richard von Mingel är veckans nykomling. Han skriver så långa inlägg att han får Emilia att verka kortfattad. Det är kul med nya krafter som skriver mycket. Stureplansbloggarna blir bara fler och fler.. Richard skriver om sina dagar med sin "Lady" och utekvällarna. Vi ser fram emot att läsa fler av hans alster. Vi får se om han orkar skriva en novell om dagen även i fortsättningen.

3 comments:

Anonymous said...

Alltid lika roliga! Tummen upp för Kenneth!

Unknown said...

Blev så nyfiken på en sak som inte alls har med det här inlägget att göra. Vad jobbar du med? Jobbar du inom moderaterna?

Anonymous said...

Det går inte att lämna kommentarer i Richards blogg! Läser du detta så fixa! :)