Thursday, May 04, 2006

Movida @ The Plaza Club på fredag

Nu på fredag kommer The Plaza Club gästas av legendariska medlemsklubben Movida Club från London. Det kommer att vara personal från Movida London och St Tropez. Vilket innebär servitörer, djs och även en hel del tunga utländska VIPgäster som har förbokat hysteriskt mycket cristal sägs det.


3 comments:

Anonymous said...

Attans,
man kanske skulle gått på den där då, men nu lär det ju va försent att osa :(

Anonymous said...

jag tycker faktiskt att det är ganska töntigt att Movida skall komma till stureplan, ärligt man kan aldrig skapa samma stämmning (dekadens är nog ordet kenneth skulle använda ;) ) på stureplan (i detta fallet The Plaza Club) som det är på Movida, det spelar ingen roll om det kommer några stackars 'tunga utlänska VIPgäster' som ska spruta lite cristal. Movida är oslagbart!

//Tilla

Anonymous said...

Tilla, jag tror inte tanken är att återskapa en kopia på Stureplan.

Tydligen vill Movida ut på turné och se andra nattklubbar och valde just Plaza eftersom det är sthlms just nu hetaste nattklubb. Man kommer aldrig att kunna skapa samma stämning men kanske en liten känsla.

Jag tycker att det är ett roligt initiativ som bör uppmuntras. Avslutningsvis skulle jag säga att Plaza har nog med dekadens på sin klubb själva. ;)