Monday, May 08, 2006

Kort rapport fredag...

Som alltid visar sig helgerna vara minnesvärda och minst sagt små äventyr. Sjuka små minnen och roliga saker som sägs. Det är små pärlor av minnesvärda stunder som man kan skratta åt efteråt.

I fredags var jag på Café Opera med Sofie Lindholm och lyssnade på Lichter och David Rönnberg spela. Det var en kavalkad av gamla och nya låtar och lite utav en Bo´s Bar revival. Marcel Gavston var där som annars inte syns ute lika ofta som förr. Mina minnen av Marcell är när han var med i det legendariska gänget bakom just Bo´s Bar och pekade in folk till deras fester ute på Djurgården på gamla Skippers Inn. Han var tillsammans med övriga grabbarna bakom Bo´s Bar Stockholms hetaste festfixare bland bratsen på den tiden. Marcel var då som i fredags lika brunbränd som om han precis flugit in från Miami.

Hyllan var fylld till bristningsgränsen med vänner till Andreas "Dea" Ederhorn och Staffan "Starren" Dahlberg som kört en "presummer drink". Raul Blanco hade ett kungligt bord med ett hov med damer omkring sig. Bingo var inte sämre han och satt med den nya fru Rimér och Sunblocktjejerna.

Efter en stund på Cafét var det dags att se hur det var på Plaza på deras Movidakväll. Krull tog emot i dörren som alltid och är lika Varmt, syndigt, blött och galet är bästa beskrivningen. Alex och Lole pumpade på som två energiska durecellkaniner. Det tog aldrig slut. Det verkar som att Bingo, jag, Marcell Gavston hade samma rutt i fredags för jag hittade de även på Plaza även denna gång med bord och hov med damer. Nu när våren är på intåg blir det olidligt varmt på inomhusklubbar. Men det är bara några helger kvar till Café Opera öppnar sin uteservering och Utecompagniet kommer väl i samma veva. Tills dess är det bara att njuta av den tropiska värmen och klä sig svalt.

No comments: