Tuesday, May 09, 2006

Veckans bloggsammandrag v 19

Solen är en bloggares största fiende. Det är ingen som vill sitta inne framför sin dator när solen skiner, uteserveringarna är sprängfyllda med folk och kjolarna blir kortare. Bloggsammandrag blir däremot allt svårare att skriva då folk verkar lida av solsting istället för bloggfeber.

Det här är veckans korta sammandrag av vad mina bloggvänner runt Stureplan har skrivit om. Kommentera gärna!

Wiggo däremot är en bloggare som man kan lita på är hemma. Wiggo trivs bäst att bara ligga utslagen hemma och vila. Det spelar ingen roll hur soligt det är och hur många kjolar som är ute.. Wiggo ligger oftast utslagen hemma och sover. Wiggo var däremot ute på en liten utflykt och åkt buss och fick små kärleksförklaringar av matte.

Elise däremot har varit ute i friska luften och hjälpt till att rensa ogräs i bostadsrättsföreningen. Husse var tydligen duktig och flyttade stora högar med kompost också. Som belöning på allt slit fick Elise lite kokt korv.

Elina som heter nästan som Elise men är rockigare och inte lika söt men kanske lite coolare ska på samma film som jag. Tommy har bjudit med henne och fyra till. Tommy är en riktig räger. Elina har dessutom insett att det snart är dags för Visby och bikinin måste klämmas in i. Därför är det Spendrups nya lågkaloriöl och springband som gäller. Det verkar som att låg GI-öl is da shit! Elina är öltjej som gillar att hänga på O-bar men i helgen hängde hon dock runt Stureplan. Jag träffade henne i dimman på White Room. Hon hade varit ute med tjejligan och sitt ex Jonas. Elina var på bio också och såg Inside Man men tyckte inte att den var så bra.

Marie Plosjö är en tjej som inte behöver skaffa löpband. Hon cyklar nämligen överallt nu för tiden. Hon är den mest träningsinriktade av alla bloggare. Marie är en av veckans flitigare bloggare. Det verkar som att solen föder fram vårkänslor och minnen från forna kärlek. Maries första kärlek heter Fredrik von Wowern och de tittade på hulken tillsammans när de var 4. Hon var så lycklig att hon sprang ut i sina sockiplast mitt i vintern. Kan ni föreställa er Marie Plosjö i sockiplast? Hon var garanterat sjukt söt.

Pavel cyklar inte men han tränar på SATS. Pavel har lagt upp veckans idolbild, men det står inte veckans idolbild längre. Likheten med förra idolbilden är att Lisa också är ständigt brun. Kanske inte brunare än Oscar men ändå. Pavel är rolig han. Inte lika rolig som grabbarna som sjunger men ändå. Pavel verkar mer eller mindre bosatt sig i Uppsala numera där hans flickvän bor och pluggar. Annars stressar Pavel en hel del. Det sprids elaka rykten om att kycklingen som hängde i Pavels bil har blivit kidnappad. Är det Daniel Jönér som hotat med att göra hemska saker med Chicken McFlurry om Pavel publicerade fler bilder på redaktör Daniels utelivsbravader? Vem kan lösa mysteriet med den försvunna kycklingen?

Lottiz är också rätt stressad av sig. Hon jobbar för fulla muggar. Hon var inte på disco i helgen men det kom discorapporter och discohets på allt från SMS, MMS och MSN. Det verkar som att avhållsamhet har gjort Lottiz lite filosofisk eftersom hon begrundar om hon någonsin kommer att vara nöjd. Lottiz kommer inte med lika fantasifulla liknelser och roliga namn när hon inte har varit på Disco. Måste bli bättring på den fronten tycker jag. Hur ska jag annars kunna skriva mina bloggsammandrag. Det blir som att koka soppa på en spik.

Linda verkar vara i en liten svacka när det gäller bloggen. Hon är har varit ute och gått mycket. Så mycket att hon har fått skavsår efter allt promenerande. Linda verkar vara i en svacka när det gäller festandet också eftersom hon inte tänker dricka en droppe sprit eller gå ut i helgen. Ryktena säger att hon sparar sig för att kunna spåra totalt nere i Lund och vara en syndig söderböna med Toppluvan.

Jessica har varit en ond och syndig liten flicka. Hon har lett alla på jobbet utan Uffe von Roth och Fredrik Dahlheim in i frestelsen och bjudit på choklad. Hon saboterar allas stränga dieter och beach 2006 för Ahlbom och co. Kanske är det för att hon vill att alla ska vara olyckliga som hon nu när hon har tappat sin mobil. Hon vill dessutom sabotera för Sofi Fahrman och istället för cityshorts vill lansera luftiga och långa fotbollsshorts som en ny trend på Stureplan. Det verkar som att Adidas kommer att vara hetaste designern enligt Jessi.

Sofia är alltid syndig. Så länge jag har känt henne har Sofia alltid sett syndig ut. Sofia kör hårt med solandet för att vara brun till helgen och kunna vara brun och syndig till helgen. Hon vill vara lika syndigt sexig och brun som Laetitia Casta.

Agneta som är en av Sofias bästa vänner är inte lika syndig. Hon har pojkvän numera och är mest sofistikerat cool. Hon har varit på bio i helgen och sett Mission Impossible 3. Agneta längtar tillbaka till New York där de hade grymma drinkar och goda nötter i hotellbarerna som hon besökte. Agneta försöker få fram om hennes Christian tycker att
Alessandra Ambrosio är sexig.

Viktor BK är inte lika het som Sofia och hans blogg håller på att svalna och somna in. Det verkar som att livet på Mooreredaktionen inte erbjuder några spännande anekdoter. Viktors blogg utses till den veckans tröttaste blogg. Med så många heta damer och en så rolig redaktion att jobba på att Viktor skulle komma på någonting roligt att skriva om men ack så fel vi hade.

Emilia har en blogg som defintivt inte kan räknas som sval men Emilia är alltid het. Speciellt när hon glider fram i "Båti" som hon kallar Cs daycruiser. Hon har hunnit dricka paraplydrinkar på stan och öl på Söder. För Emilia är det en skön mix av Stureplan och Söder som gäller. Det är Snaps och Sture, studentskivor och V, båtresor med daycruisern och ölhövning på Medborgarplatsen allt i en salig blandning som gäller i hennes liv. Hon har däremot träffat en konstig lirare i en av sina utflykter som kallas SoFo-mannen. Det verkar vara en forkortning av något slag. Låter i varje fall fränt. Någonting med Folkungagatan och Söder har jag för mig att det stod för.

Isabel är definitivt en som kan räknas som glödhet. Det ryktas att hon finns med i tidningen Stureplans 100 bäst klädda lista som lanseras i morgon. Isabel har kommit igång med bloggandet igen. Hon satsar hårt på de fyra P i sin blogg. Det är pokerevents, premiärer, partyhelger och långa promenader på Djurgården. Isabel stannade hemma i lördags men fick rapporter och fyllesamtal från sina vänner hela natten men det verkar inte störa henne nämnvärt. Nu när vi vet det Isabel kan du räkna med att du kommer att få många fler! Hörde ni det vänner? Fritt fram att ringa Isabel mitt i natten! ;)

Sanna har en het funktion på sin blogg. Det är ett lösenord till en hemlig del som bara utvalda får. Jag har inte riktigt vågat fråga vad lösenordet är. Jag inte tror att jag är het nog. Det är vad jag vet sveriges enda blogg med ett VIPrum... Sanna ska alltid vara först med allt.

Yenny är den som bloggar allra flitigast av alla bloggare jag känner. Det fullkomligt sprutar ut inlägg. Stureplansbloggarna tycker att jag skriver mycket men om man går in hos Yenny under en sen kväll kan man räkna med att det kommer flera inlägg i timmen. Yenny gillar precis som jag Girls of the Playboy Mansion. Jag rekomenderar verkligen hennes blogg. Det är ofta små kommentarer om kända artisters klädsel och händelserna i LA.


Rebeckas
blogg är helt klart veckans heta nykomling i veckans bloggsammandrag. Hon skriver om utekvällar, mode och ger oss tips om att dricka mycket vatten nu när solen skiner så starkt. Rebecka är en riktig pudding dessutom. Det är inte allt för sällan som man hittar henne på Stureplans vimmelbilder och ser fräsch ut. Rebecka varvar partyliv med ekonomistudier.

Natasha K har skaffat valp! Det är en liten vit toypudel som heter Gosi. Hon precis som alla andra har varit lite dåliga på att blogga pga av det fina vädret. Natasha har planer på att dra till Canne i sommar på filmfestivalen. vi är inte alls avundsjuka. Nej nej..

4 comments:

Anonymous said...

hahaha! Elise är nog den sötaste vovven i hela stan!

Kenneth vännen, hur orkar du med dessa bloggrapporter? Cred till dig! Ses på bion ikväll, myspys :)

puss o kram!

. said...

Underbart bloggsammandrag! Alltid roligt att läsa. Men vissa av oss lider inte av solsting utan uppdaterar fortf sin blogg trots sol och massa fest ;)

Anonymous said...

Solen är verkligen den största fienden! Schysst sammanfattning by the way..

Anonymous said...

Jag älskar dina sammanfattningar!!! jippi!!