Thursday, May 11, 2006

Onsdagens rapport.



Igår började jag kvällen på bio med min gamla kollega Kristin från Moderaterna och såg
en förhandvisning av filmen Hustle and Flow som Sthlmsfinest stod som värdar för. Det var helt klart en godkänd och sevärd film men ingen jag skulle rekomendera. Det finns andra som är bättre. Det krävs lite mer action eller handling för att man ska få bästa betyg. Crash eller Running Scared är två riktigt bra filmer som jag sett nyligen och rekomenderar starkt.

Efter filmen begav vi oss till Hotellet för att ta en drink på deras utegård. Elina och Sara C följde med efter bion och var med och drinkade. Efter Hotellet blir nästa anhalt Soap Bar där vi träffar på Calle J Zetterstedt. Calle är en skön. Han är alltid så genuin och härlig. Lite trist att man inte sett honom på länge ute. Han pluggar dagtid till jurist, har flickvän och är DJ på Soap. Då hinner man inte med så många utgångar. På vägen till Soap hinner vi träffa upp Tobbe H i rosa kråsskjorta. Han har suttit på Rice och ätit med Kalle Rudehill och några vänner.

Nästa anhalt efter Soap blir modevisningen med Nelly.se på Café Opera. Jag sitter med Jenny Matsson, Bingo och Angelica Rimér fd Bremert. Bredvid mig hamnar Elin Lanto som är mycket kortare än vad jag trodde och otroligt gullig och trevlig. Hennes bilder täcker de stora bildskärmarna på Café Opera innan visningen sätter igång men hon verkar jordnära och lugn över kändiskapet. Bordets snackis är att Runar tydligen har klippt sig och för första gången på 25 år ändrat frisyr. Jarno som äger och driver Nelly visar sig ha dolda talanger och en lysande karriär som ljuskille om han skulle vilja.

Visningen var riktigt bra och modellerna var oerhört professionella. Det verkar inte finnas några bra bilder på visningen tyvär men Oscar Brewitz tog en del riktigt bra bilder som tydligen kommer att hamna på Playahead.com Kvällens absolut största endorfinkick var att hänga i DJbåset när Alex Lewerentz pumpade tunga Houselåtar. Ljudet inne i Dj-båset är överlägset någon annanstans i hela lokalen. Vill man njuta av musiken är det där man ska stå. Det spelas högt och ljudet pulserar genom hela kroppen.

Efter Cafét blev det Laroy. Det röjde på bra när jag kom dit men musiken var mer kommersiellt än det som spelades på Cafét. På plats stod Oscar Durling och vakade över dörren. Oscar är alltid proffsessionell och håller koll på dörren och sina gäster samtidigt som han ser ut att ha oerhört kul på sitt jobb. Kvällens skönaste outfit måste vara Elina Hasslund som efter Laroy sveper in sig i en röd plädfilt och sätter på sig sina guccibriller och tar en skön promenad till Karlaplan med en glass i handen.*

*Elina har varit på Djurgården hela dagen och hade på sig ett par sköna röda shorts som inte skyddade från kvällskylan. Pläden hade hon i sin väska efter dagen på Djurgården.

No comments: