Sunday, September 17, 2006

15:57 Det är nervöst...

Det är in i det sista väldigt jämnt. Även om Alliansen leder i alla opinionsmätningar är det fortfarande oerhört många som bestämmer sig sent och väldigt många som fortfarande är osäkra.

Första vallokalsundersökningarna kommer klockan 20:00 då även skolvalet kommer att avslöjas. Även om riksdagsvalet är väldigt viktigt ska man komma ihåg att varje kommun ska erövras den med!

Moderaterna har två valvakor. Den ena hålls på Nalen och är den som Fredrik Reinfeldt, riksdagsgruppen, tjänstemännen i riksdagen och partiets centrala kansli kommer att vara på. Den andra är på Riche och är Stockholmsmoderaternas valvaka. Där kommer alla unga Moderater och aktiva inom partiet i Stockholms Stad finnas. Båda är väldigt stängda tillställningar där man endast kommer in med inbjudan.

Under kvällen kommer jag att kanske blogga lite från mobilen och fota lite från valvakorna men mest utav allt kommer jag att fira valsegern!På måndag ska vi hjälpa Persson flytta ut från Sagerska Palatsen och blir storbonde i Sörmland.

1 comment:

Anonymous said...

Vad vet du om livet för vanliga människor? Vad vet du om att bo i förorten? Att vara arbetslös? Kan du relatera till det överhuvudtaget? Du lever i en Stureplansbubbla.