Thursday, September 21, 2006

Fredag på Stureplan....

På fredag är det sista dagen för uteserveringen på Café Opera. Räkna med att det kommer att bli en hejdundrande avslutning. Deras flyer är riktigt snygg och fyndig. Jag undrar vem som gör hittar på idéerna och gör layouten på dessa små konstverk. Vet någon av er läsare det?


Även Sturecompagniet kraftsamlar på fredag då Monica och Elin Kling bjuder in till middag. Sturecompagniet lägger in en högre växel och succén är ett faktum när radarparet Kling och Jonsson står som värdar.



Vad kommer Café Opera kontra med under hösten? Enligt Tommy Köhler är det en fullspäckad höst med events inplanerade varje vecka. Det återstår att se vem som vinner slaget mellan de två giganterna Sturecompagniet och Café Opera. Båda slåss om titeln, Stockholms hetaste nattklubb men räkna inte bort exlusiva The Plaza Club som trots mindre lokaler nedgrävda under jorden lockar världsartister som kommer till Stockholm.

1 comment:

Anonymous said...

är ju ett skämt att du tycker att cafet är med och slåss om vilken som är sthlms hetaste nattklubb.. bara för att man har mycket folk, det handlar väl mera vad man har för publik??!