Friday, September 29, 2006

Rapport från Saville Row

Igår var det inte tänkt att gå på Savile Row men efter att ha varit uppe på Floragatan och på väg ner på stan så möttes jag av att Niclas Rahm agerade pointer/inkastare på deras butikfest! Gamla takterna fanns kvar.

Savile Row har flyttat från sina små lokaler på Linnégatan till nya, oerhört fräscha lokaler på Sturegatan 3. Butiken känns extremt stilren och snygg. Det är känsla av Gant eller Ralph Lauren över butiken som är varm och inbjudande till skillnad mot många andra butiker.

På plats kunde man hitta en glad Alex Schulman som smickrade och kallade mig hans bloggförebild eller nåt i den stilen. Jag tycker att Alex är rolig. Varje dag bjuder han på nya roliga betrakteler från sitt liv och med stor distans lyckats väldigt bra med sin blogg. Han har lärt sig regel nummer 1 och 2 i bloggskolan. Blogga varje dag och länka flitigt! Nu finns jag förevigad med Stureplans chefredaktör också.

Just nu utkämpar sig en strid mellan honom och Vimal (VDn på Stureplansgruppen) om de indragna kafferättigheterna på Le Café. Alex har haft gratis kaffe där sedan butiken öppnade och nu har förmånen dragits in. Tydligen har Alex konsumerat lika mycket kaffe som en mindre baltisk stat. Källor nära till bloggen skvallrar om att ekonomichefen har flaggat för att om inte Schulmans kafferättigheter dras in kommer Stureplansgruppen gå i förlust nästa år. Antingen det eller så måste Oscar Durling se till att kränga mer skumpa!

På plats kunde man hitta Hans Wiklund, Jesper Lögdahl, Pontus Gårdinger, Peder Fogstrand, Vladimir Schenke, Rasmus Dorch, Kalle Otkull, Johan Sundström, Henrik Landin och Dhani. Gästerna släckte törsten med Bacardi Breezers, Pilsner och ovanligt goda små tilltugg. Allt som allt en mycket trevlig liten tillställning. Bra jobbat från PR proffsen Niclas Rahm och
Katrin Zytomierska från Pure PR var med och rattade eventet. Katrin har ett sjukt coolt namn tycker jag..

Dagens Goody Bag: En påse med en keps från Morris och senaste numret av King.
Betyg på tilltugg: Med stor beröm och över förväntan godkänd.
Betyg på dricka: Bra att det inte var bara öl och vin utan även Breezers. Lite somrigt läskande tycker jag.

No comments: