Wednesday, September 13, 2006

Spybar får utlösning - fyra gånger

Spybar får utlösning - fyra gånger. Exakt så står det som rubrik på Spybars senaste nyhetsbrev. Helt klart provocerande, fyndigt och intresseväckande. Det märks att Carl Sundevall har jobbat på kvällstidning.

Spybar gör inte som andra klubbar och gör snygga inbjudningar med fina bilder. Deras inbjudningar enkla oftast fyndiga och faktaspäckade med vilka nya Djs, speciella spelningar och roliga klubbar som bedrivs under Spybars tak.

Det rubriken syftade på med "fyra utlösningar" är att det är "Fyra premiärer samma vecka". För att få fyra premiärer till att bli fyra utlösningar måste man ha lite skev humor men jag gillar det.

Fyra premiärer samma vecka Vi planerade det inte ens, men ibland faller bara allt samman så naturligt. Onsdagsspelningarna, Nakknas Vita Baren- styling på torsdag och så Pom Pom och Old School Night på lördag. Kalla det för en nytändning. Kalla det för ett höst- program. Kalla det för ejakulation. Kalla det bara inte för beräknande. Så smarta är vi inte.


Dessutom verkar det som att man kommer att göra om spybars gamla VIPrum som en gång i tiden hette "Red Room" som numera kallas för "Vita Rummet" som kommer att troligtvis bli "Svartvita baren" eller nåt i den stilen..

Nakkna ritar om Vita baren på torsdag
Vi säger absolut inte att förändringarna kommer bli lika stora som när vi en gång rev ut gamla Spy Bars VIP-rum (se ovan) och för- vandlade det till något vitt. När Nakkna nu går in så blir den intressanta frågan istället om du kommer behålla det namn du en gång gav baren (vi ville ju kalla den för Habitué-, men du och dina vänner propsade på Vita-). Vi gissar på att du kommer kalla den för Svartvita baren - det är ju trots allt Nakkna som är igång. Samtidigt blir det premiär för glasen de designat för Absolut Details, och drinken du ska dricka i dem.


Läs om det som händer på Spybar>>> Klicka Här

1 comment:

Anonymous said...

Allt fler skämtar allt mer men det verkar fungera.