Wednesday, September 27, 2006

Mingelrapport från förhandsläsningen av Pause..

Kommer dit. VD Hugo Rhenberg stod vid ingången av Art of Living. Valerie Wigardt häller upp Bodvar af Sweden rosé åt gästerna. Valerie ska åka till Mexico på söndag och ska avfiras på fredag på Laroy. Tråkigt att hon åker bort. Stureplan blir fattigare en vacker partyprinsessa pga av det.

Väl inne på Art of Living är det orgie i fotografer. Glife, Stureplan, Sthlmsfinest och nya uppstickaren Selected Generation var alla på plats. PR ansvariga på Art of Living Niclas Rahm verkade vara nöjd med arrangemanget.

I vimlet kunde man hitta Bingo Rimér lika sprudlande glad som alltid. Bingo satsar stort på sitt nya projekt Sexy.se och nya tv-serien Being Bingo som har premiär 3 oktober på Kanal 6. Alexander Erwik stod och lusläste senaste numret av Pause och verkade gilla det han såg. Han sprang runt med en kille med videokamera och mic. Vem vet. Vi kanske får se en ny tv-serie
inom kort, Being Ervik.

Sara Nilsson minglade med kompisen Josephine Julner och båda verkade väldigt nöjda med att få dricka rosé på en tisdag. Emilia Pavlovski såg aningen vilsen ut. Hon hade tydligen åkt till fel Art of Living. Varför var man inte på Östermalm? Espressens Jessica Isaksson var även hon på plats och powerminglade med olika chefredaktörer. Tydligen hade bästisarna fått en inbjudan till just den här festen.

Alexandra Andersson som var en av initiativtagarna till eventet verkade även hon väldigt nöjd. Angelika Rimér (fd Bremert) lika söt som alltid om än inte lika porrig som man är van att se henne när hon är ute på helgerna. Moores Viktor Barth-Krohn verkade glad och vimlade med flickvännen, Arba Kokalari var även hon med sin andra hälft. Arba har fått jobb som vimmelfotograf och redaktionsassistent på Resumé. Arbas bild pryder dessutom ett avsnitt i senaste numret av Pause där Andrea Lukic ska vara på bild. Läs mer i Alexanders blogg.

Bloggarna Linda Berglund och Elina Hasslund fanns även de på plats och plågades av värmen inne i lokalerna.


No comments: