Friday, September 08, 2006

Är du Sexy?

Nu ska Nelly.se få konkurrens. Det verkar som att Bingo och grabbarna tar tag i en nische som de borde vara proffs på. Samtidigt kan de slå två flugor i en smäll.. hitta nya modeller till tidningen och samtidigt modeller till underklädessajten. www.sexy.se

Öppen casting:
Lördag 9 september mellan 12:00-15:00 på Sturecompagniet/Stureplan

Vi söker en modell för nya underklädesbutiken Sexy.se. En modell som kan göra en underklädeskampanj. Print, film och web. Sexy.se är en svensk motsvarighet till Victoria Secret och Agent Provocateur.

Kontaktperson och castingansvarig

Angelica Rimer - angelica@bingo.se


Läs mer nedan om Sexy.se

sexigt * lekfullt * attityd * nyfikenhet * flirtigt * elegant

Sexy.se kommer positionera sig som ett sexigt och lekfullt alternativ till dagens traditionella underklädesbutiker. Vi vill erbjuda våra kunder välkända märkesunderkläder för alla situationer som Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Jlo, Very Victoria Silvstedt, etc. Och vi har delat upp sortimentet i ”Basic”, ”Sexigt” och ”Vågat”. Sexy.se kommer att satsa på en smakfull och elegant paketering, vilket återspeglas i såväl butiker, förpackningar, fotojobb och marknadsföringskampanjer.

Huvudsaklig försäljningskanal kommer att vara e-handelsbutiken, men för att säkerställa rätt image och trygghet för kunden så öppnas även en fysisk butik i Stockholm city. Till skillnad från dagens butiker som erbjuder ett sexigare utbud, kommer Sexy.se butiken att vara en arkitektritad ljus och inbjudande butik mitt på shoppingstråket.

No comments: