Tuesday, September 05, 2006

Monica, Erik och Alex...

Alex Schulman en sportig kille... eller?
Alex ska tydligen ingå i tidningen Cafés innebandylag enligt Jens Stenberg och har premiär om en vecka. Alex påstår att "Jag har bollen i kroppen". Varför ser jag en bild på Alex med en bandyboll i magen framför mig snarare än att han har bollkänsla?

Monica  en IT tjej... eller?
Nu på morgonen får jag ett samtal från Monica som nu bestämt sig för att bli high-tech. Nu ska hon skaffa trådlös nätverkskort (den där grejen man stoppar i datorns ubs), mobil som man kan synkronisera med datorn och outlook (Någonting Uffe hade berättat om). Monica är bra på oerhört många saker men just datorer är inte hennes starkaste sida.

Erik U:son Dahlström en huslig kille... eller?
Erik arbetar som journalist och berättar på Dagens Medias blogg hur han på morgonen försökt charma redaktionssekreteraren Tia. Försöket gick ut på att erbjuda sig att koka vatten och fixa thé. Tia ville hellre ha latte men att värma mjölk vet inte U:son hur man gör. Kan någon lära honom det?

1 comment:

Anonymous said...

Monica borde skaffa en Mac så slipper hon strul o utvändiga nätverkskort osv.. o sen en lämplig telefon i stil med en Sony Ericsson K610 el K800, den som känns bäst i väskan el fickan? :)