Saturday, April 22, 2006

Bingo åker till New York över midsommar..



23 Juni tar Bingo med sig sina snyggaste och syndigaste singeltjejer och åker till New York över midsommar.. Det är tydligen en stor midsommarfest i New York med Svensk tema som festfixaren Toshi håller i varje år. Man köper biljetter och sen är det fri bar.

De tjejerna som det sägs ska åka med är Angelica Rimér, Jenny Matsson, Elita Löfblad, Emilia Carpinisan och Annika Grinder.

4 comments:

Anonymous said...

Du kanske vill varna dinna vänner. Toshi är inte speciellt omtyck bland svenskar här i Stan. Det blir inte några svenskar som bor i NYC som går på hans fest.

Han har blivit arresterad för bedraggeri och är anklagad för våldtäkt.

Läs detta:
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=24496072&postID=114298312512066230

http://nymardigrasparty.blogspot.com/

Anonymous said...

Denna kommentaren kan jag saga ar FALSK. Mitt namn ar Rizal och jag haller iar denna fest med Toshi och bor sjalv i New York., Och har redan salt 500 biljetter till svenskar runt om USA och mest av allt i NEW YORK. att han ar bedragare och valdtaktsman stammer inte heller daremot ar han en Skadespelare som kommer medverka i en biroll mot Jack Nicholson,Matt Damon och Leo Dicaprio. Och visst stammer det att han ar omtyckt av diverse Svenskar i New York., men det ar val inte alla. Alla manniskor kan inte vara omtyckta..

Anonymous said...

http://i41.photobucket.com/albums/e296/lisaramsey/Swedish-6-6.jpg

Anonymous said...

Jag pratade med ett fåtal svenskar som blev lurade till Toshi's fest.. de allihopa ångrade det!

Den riktigt svenska festen var på SOL. Papa Dee rappade fett!!