Tuesday, April 18, 2006

Natacha, Moore och Bingo

Senaste numret av Moore damp ner i brevinkastet idag. På framsidan har men en bild på Natacha Peyre i egenskap utav årets Scandal Beauty som dyker upp ur en tårta insmetad i grädde. Inne i tidningen hittar man 12 olika bilder på Natacha.

Jag gillar Bingo, Moore och hela gänget bakom tidningen. Det är oftast fräschaste tjejer och hela tidningen känns lite mer "Stockholm" eller storstad än de övriga killtidningarna.

Tidningen har själ och personlighet, och det är mycket tack vare Bingo och hans personliga prägel på tidningen. Bingo är galen, har en otrolig humor och det genomsyrar hela tidningen.
Dessutom är det kul att man ofta kan se tjejerna som dyker upp i Moore springa runt och festa på Stureplan. Det är festglada och galna partyprinsessor som finns med i Bingos bilder.

7 comments:

Anonymous said...

Vänta lite, hur kan en tidning som satsar på tjejer från städerna ute på "landet" och som har vimmel från krogar ute på "landet" kännas mer som "Stockholm???

Anonymous said...

Pavel, om du inte ser skillnaden kan jag inte förklara den för dig.. ;)

Anonymous said...

säger inte ditt omdömme om moore som mer sthlm mer om dig än om tidningen....

Anonymous said...

Allt ska ställas i relation till någonting annat min vän. Jag tycker att Moore är tex mer Sthlm än Slitz

Unknown said...

Ha ha, eller så kan det vara så enkelt att du gillar silikonstinna tuttbrudar i skolflickskläder:)

Anonymous said...

Fan... nu avslöjade du mig Ulrika! :P

Anonymous said...

tycker nästan synd om dig:P inte för att va elak men du e rätt patetisk. "Mer Sthlm" låter som värsta småstadshataren o gillar yta-Mooretjejer....neej du killen, väx upp!:P