Wednesday, April 26, 2006

Veckans stora blogsammandrag v17

Lottiz skriver om så många äventyr och happenings att det egentligen inte ens går att sammanfatta. Hon håller partyfanan högt och studsar omkring på Stureplan som en flipperkula. Hon spekulerar bland annat om att

"Är reklamen för SUN och deras maskindiskmedel underförstådd propaganda för kokain? Det hela bygger ju på påsar fyllda med vitt innehåll och en av aktörerna som pekar på sin näsa."

Helt klart veckans mest underhållande Blogg!

Pavel drogar ner sig med sömntabletter och skriver flummiga inlägg till Rasmus Dorsch mitt i natten. Utöver det så bjuder han på en veritabel orgie i självporträtter. Pavel tycker själv att han ser ut som "ett mongo" och lägger upp bevis för det påståendet. Pavel on drugs..

Jessica har haft en ledig vecka sen hon slutade på Glife. Jessica ska börja "glogga" eller liknande på Stureplan.se nu. Var har Jessica tillbringat sin lediga vecka? Hör och häpna nu.. på "leckan"! Hon och "Virre" som Emilia har börjat kalla Viktor BK har varit "dekadenta" och druckit vin mitt på dagen och tagit en "varsin öl på Sturehof". Jessica lägger upp sin allra sista G-chart någonsin på bloggen.

Viktor BK försöker rättfärdiga missbruket av ordet "dekadens". Han har lika rätt som SSUs ordförande var nykter på Crazy Horse. Viktor har precis som Jessica uppmärksammat att Daniel Nyhén har slutat skriva krönikor och toplista för Sthlmsfinest och ser ingen anledning att logga in längre. Viktor är annars en stolt filur. Han har nämnligen blivit omnämnd och intervjuad av Dagens Media om hans nya jobb som kaffepojke på Moore!

Emilia har haft lite problem med sin internet och inte kunnat blogga lika flitigt... och är precis som jag lite fundersam över hur "dekadent" det är att dricka öl på Sturehof och fika på "leckan". Annars turas hon och Jessica om att vara sena till varandras träffar och tillbringar hon sena nätter i Johns studentlägenhet. Vi saknar en "veckans" eller "dagens" lista från henne nu.

Elina shoppar upp sina pengar på Gucciskor och skriver på sin B-uppsats. Hon har dessutom en stjärna uppkallad efter sig som hennes söta och romantiska expojkvän Calle köpte åt henne. Elina vill jätte gärna resa bort till varmare breddgrader och letar efter någon som vill åka med henne till Mallis 3 maj. Någon som är sugen?

Marie Plosjö berättar om att hennes låt kommer att sättas på "A-Rotation" vilket betyder att den kommer att spelas flera ggr varje timme på 10 radiostationer. Det låter som att Boom Boom boom blir nästa sommarplåga... Hon och Isabel Adrian fikar på White Room/Espresso House och planerar festen som de ska ha den 19e maj på White Room. Hon blir dessutom intervjuad av en kvinna som ska skriva en bok om glamourmodeller. Det går bra nu för fröken Plosjö.

Linda Pinda njuter av våren på "Medis". För er som inte är hemma på södersnack så är "medis" Medborgarplatsen på Söder där det finns uteserveringar och ett frodande uteliv av krogar och barer. Medans det på Stureplan springer omkring horder av unga små fashionistas med senaste Gucci och Prada solbriller kan man stundtals hitta horder av Bajenfans som ska fira eller förfesta inför en bajenmatch. Kontraster är roliga...

Isabel Adrian har precis som förra veckan inte skrivit på en vecka. Kan det vara så att hon har hittat en pojke som tar upp all hennes ledig tid? Första tecken på bloggavsomnande har skådats. Ska hon vara nästa i raden av "Bloggutbrända"? Är det våren som lockar ut henne i solen och aldrig ger henne tid att blogga? Vi saknar hennes ärliga och avslöjande blogginlägg. Isabel! Kom tillbaka!

Agneta rapporterar från sin resa till New York och har inte riktigt ställt om sig från resan. Hon har varit på bio med bästisen Sofia och sett "Hemma bäst". Hon precis som alla andra just nu har hängt på Espresso House med på deras uteservering och njutit av vårsolen.

Elise har varit på promenad med matte och lever ett allmänt behagligt liv. Stora händelse i hennes liv är att hon letat pinnar och hittade några jättepaddor som parade sig! Annars är det mysigt
när mamma bjuder på glass med kolasås!

Natasha K har varit i kyrkan och firat ortodox påsk. Någonting säger mig att Natasha i en kyrka är lika udda syn som att se Ahlbom på en Pizzeria i Tensta.

Yenny verkar vara en rolig filur som har sagt att hon ogillar min blogg... Hon skriver om kändisar, Big Brother och läser böcker om Glamourmodeller. Hon är rolig hon.

2 comments:

Anonymous said...

hihi, va trevligt att få delta! tackar o bugar i guess! men nu måste jag nog krypa till korset med att jag inte ogillar din blogg längre, du verkar ju vara en riktigt trevlig pojk! haha!

Anonymous said...

Man tackar.. och jag tycker att du och verkar vara en trevlig tös.. du kanske kan krypa till korset i din blogg också... ;)