Thursday, April 06, 2006

Många vill ha och få är utvalda....



I morgon släpps stamgästkorten på Café Opera. Alla som fått ett brev om att få hämta ut sina kort har troligen fått avundsjuka eller arga grannar. Varje persons grannar har fått ett brev där det står...

Vi vill med detta brev informera dig om att en av dina grannar har tilldelats ett av Café Operas exklusiva stamgästkort. Det innebär troligen att din granne kommer att bli sen på nätterna och ibland ses i nya sällskap. Kanske kommer du att få se saker i grannskapet som du annars mest ser på TV. Vi hoppas att detta inte ska orsaka dig besvär.

Abbe Ibrahim & Jonas Lichter, Café Opera

Detta har på sina håll orsakat problem. En viss Tomas B som redan innan hade fått varningar från grannar och husföreningen pga av efterfester var nära på att bli utkastad. Hans grannar uppfattade det som att det blir garanterat FLER och värre fester! Efter ett snabbt personligt brev från Abbe med blommor och vin som ursäktade sig och förklarade brevet blev det återigen lugnt i föreningen.

VIPkort är kul grejer och ett bra sätt att binda bra gäster på. Cafét var först med kort och fortfarande är det hög status i att ha ett eftersom det är en ytterst begränsad och utvald skara som har korten och den är snygg i plånboken.

Jag är däremot fortfarande inne på att man ska byta över till prylar som Sinners visitkortsetui som Christos låg bakom eller Kharmas nyckelring. Inget av dessa är kvar tyvärr men jag har sparat båda för att de är snygga, användbara och lite kult numera. Det vore kul om någon av de tre stora klubbarna i stan kunde hitta på någonting roligare än plastkort. Även om Cafét fortfarande har stekigaste VIPkortet i stan vore det kul med en pryl nästa gång. Jonas Lichter var bra på det när han jobbade på Laroy och gjorde mobilsnören... Kan exklusiva mobilsnören vara någonting kanske? Samtidigt kvarstår den gamla devisen. "När man väl gjort sig värdig ett VIPkort, behövs den ändå inte".

4 comments:

Anonymous said...

Jag trodde det var ett skämt att grannarna fått brev... Hoppas de inte blir arga...

/ J

Anonymous said...

Aha.. ok. Vi ses på Cafet på fredag Tomas!

Anonymous said...

Coolt dedär med nya saker som symboliserar vipkort, läste någonstans om att man suttit in ett sorts chip i huden på vipgästerna på en krog i barcelona som läser av chippet i en maskin. MYCKET häftigt

Anonymous said...

Köket har ju fortfarande sin guldnyckel