Monday, April 10, 2006

Le Club breddar sin verksamhet...



Det har kommit till bloggarens kännedom att grabbarna bakom Le Club breddar sin verksamhet och kommer inom kort att lansera den nya solskyddssalvan INI Ski Tan. Det nya solskyddet ska förlänga solbrännan naturligt och har genomgått omfattande tester för att säkerställa en hög kvalitet.

Det ingår i marknadsföringen att grundarna Carl Johan Dyrssen, Raul Blanco, Tommy Köhler, och Jim Beuger hörs skåla med namnet på deras nya produkt. Den här nya typen av marknadsföringen har spridits flitigt av utelivsprofiler som Cecilia Klingberg, Emelie Ehn, Katja Nilsand och Oscar Durling.

Vi är väldigt nöjda med vår produkt och hur marknadsföringen har gått säger marknadschefen Tommy Köhler. Vi satsar stenhårt på att fler tjejer ska vilka gilla INI SKI Tan

7 comments:

Anonymous said...

Úttrycket " in i skitan" är ju påhittat av deep´s gamla radarpar Oscar Och Andreas kanske ska stämma Le club för deras produkt!!!!

Anonymous said...

ok.. namnet..det .. eh får iaf mig att tänka på annat :/
men det kanske bara är jag..?

Anonymous said...

För tjejer? Sett till Köhler-citatet känns väl användandet av Oscar som frontfigur lite... skumt. ;)

Anonymous said...

Antagligen är jag skadad av all porr på nätet, men läser man inte "INI ski tan" som "In i skitan". Tycker det luktar Hyuandi Fita...

Anonymous said...

Vaddå "in i skitan?" Talar vi om nån slags underlig referens till analsex? Vad försigår egentligen på Le Clubs herrmiddagar?

Anonymous said...

Är det alltså Oscar med vän som kommit på det här uttrycket? Och är detta månne ett av skälen till att Oscar varit testperson? Vilken sorts vän? Vilka sorts test?

Anonymous said...

Oh my! Kenneth, long time no see :) Träffat på Anna något?