Wednesday, April 19, 2006

Stora bloggrapporten... v 16

Gloggfebern som drabbade Stureplan för ett par månader sen har svalnat. Kvar är bara de starka och några halvsomnade bloggar. Det är lätt att starta en blogg.. det är svårare att hålla igång den. Efter att Niklas ZF och Daniel Jönér lagt sina bloggar på is har vi märkt att flera bloggar som somnat in i halvcoma. Jag återkommer till dessa längre ner.

Jessica "Gloggis" Isaksson får glassfeber för att samma stund sätta en gräns på 1 glass om dagen. Senare i veckan får Beach 2006 ångest efter att ha hört att Daniel J ska börja träna på SATS. Hmm... fortsättning följer i om det blir någon fitnessrunda för fröken glogg. "Leckanligan" har tydligen lämnat leckan som favoritsamtalsämne på sina bloggar. Knappt några "Leckanrapporter" på hela veckan. Vi börjar bli oroliga. Jessica har med sin blogg erövrat plats nummer 3 på bloggtoppen! Grattis Jessica!

Viktor BK har festat en del över påsken och fastnat på fler bilder än Peder. Det gör att han har fått titeln Stureplans mest fotade person på Stureplan.se. Det och den slående likheten med Peder gör att Viktor numera kallas för Lill-Peder. Det har gått ut PM till alla Stureplans fotografer att Viktor framöver ska heta "Lill-Peder" även under sina bilder på Stureplan.

Pavel har varit sjuk och ägnat tiden hemma åt att titta på ryska filmer och sortera sina CD-skivor. Han har även läst expressen och blivit arg på djurrättsaktivisternas dumhet. Jag håller med Pavel, djurrättsaktivister är inte direkt kända för deras smarthet direkt. Men det kan man säga om de flesta falanger i extremvänstern. Jag saknar annars bilder på konstiga människor och djur som man brukar få en skön dos av i Pavels blogg.

Emilia Pavlovski har fått listmani och utser allt från Dagens snyggaste till Dagens kåtaste. Emilia är den bloggaren som skriver flitigast och är mest trogen sin blogg. Hon skriver ofta, personligt och väldigt underhållande. Hon får titeln "Veckans bästa blog" i mitt blobsvep. Man ska uppmuntra duktiga bloggare tycker jag och Emilia är helt klart grym! Hon slår alla med sitt engagemang, humor och roliga betrakelser. Hon har helt enkelt staying power! Inga avsomnade bloggar här inte! Dessutom har hennes blogg klättrat till plats nummer 4 i Bloggtoppen.

Elina Hasslund lyssnar sönder på låtar och har varit på mysiga förfester där.. hör och häpna nu.. där Stureplanprofiler inte nämns! Den här skandalalösa nyheten har gjort att det tillsats en krisgrupp i Arnoldshuset där det förbereds en
åtgärdsplan på 10 punkter för att förhindra spridningen av denna nya trend. Stureplanombudsmannen har fått en kanna Kaffe och är inlåst högst upp i tornet tills han är färdig med planen för att förhindra denna samhällsomstörtande trend. Vi återkommer med rapporter när ombudsmannen kommer ner från tornet.

Linda Berglund är en riktig trötter hon. Hon vill mest sova och ligga i sin säng hela tiden men är en duktig tjej och jobbar flitigt varje dag ändå. Linda har drappats av Stureplanöverdos och utbrändhet och tänker tillbaka till tiden då hon sprang på klubbar som Bo´s Bar, Turbine, Bondi, Bocca Bocca och Skippers Inn. Alla legendariska klubbar som fanns på slutet av 90talet. Jag trodde inte att Linda hunnit med dessa legendariska klubbar. Men Linda visar sig vara en riktig Stureplansräv....

DiscoLottiz har varit ute på patrul med sin vapendragare DiscoMickan i helgen. Radarparet har varit på fördisco hos partyproffset DK och studsat runt på Discoplan som om det vore ett nöjesfält med roliga åk, vilket det i och för sig är... Ena inneställe efter det andra avverkas och partypatrullen blir allt mer rund under fötterna... Det går inte att missa vad som är viktigt i Lottiz blogg. Allt viktigt är nämligen fetstilad och det är mycket! För Lottiz har drabbats av fetstilsmani. Var fjärde ord och namn är fetstilade. ;)

Elise bjuder på ena söta bilden efter den andra i sin blogg. Elise är nyaste stjärnskottet i blogghimlen. Med sina bedårande söta bilder kommer hon att snabbt få ett troget följe. Elise är, för er som har missat det en söt liten vovve som jag har äran att vara gudfader till. Jag, Elise och Helena brukar fika på Tures där jag brukar bjuda henne på pommes frites.

Isabel Adrian var nära att hamna i en bloggdvala. Hon har inte bloggat nåt nytt sen i tisdags och veckan innan det var det också en vecka sedan senaste inlägget. EN vecka utan nyheter är första tecken på att en blogg är på väg att somna in... MEN Isabel har varit på resande fot och nykter nu i snart 3 veckor... (kan det där verkligen stämma?) och det kan förklara en del. NU lovar hon att det ska bli mer fest, roligare rapporter och flitigare blogginlägg.

Marie Plosjö har varit på torsdagsmiddag på Sture och spelar poker varje helg med sina kompisar Denise Lopez och Isabel Adrian. Nu är hon nere i Skåne och förvarnade innan avresa att hon inte skulle vara så flitig bloggare under påskhelgen. Annars berättar Marie om att frukost är heligt för henne och att hon inte riktigt fungerar innan hon fått i sig sin gröt.

Agneta Jakas har varit på enligt mig troligen årets sämsta film. Scary Movie 4. Annars har hon tillbringat några härliga dagar med pojkvännen Christian nere i Tyskland och är nu på väg till New York. Agneta hinner med en del resande. Vi får hoppas på lite utförliga beskrivningar på hennes resor.

Alex Lewerentz har även han drabbats av bloggutbrändhet verkar det som. Sedan vårt lilla krig har Alex nog gömt sig och slickat sina sår. Inga nya inlägg har skrivits sedan måndag den 11:e. Vi väntar med spänning att se om det kommer några nya avslöjanden eller nya kängor denna vecka. Annars riskerar hans blogg att sakta men säkert somna in. Skriver man inte regelbundet sjunker besöksantalet väldigt snabbt. Även de trognaste besökare slutar att titta om inget nytt kommer.

Sandra Magnusdottir är nykomling här på Bloggrapporten. Hon har haft en minst sagt händelserik helg med utgångar hela helgen.

1 comment:

Anonymous said...

Varför varför varför skriva om en sån katastrofalt pinsamt dålig blog som Isabel Adrians? Maken till pubertala inlägg och språk får man leta efter. Jag antar att det är som vanligt - utseende > hjärna. Tack för att du hjälpte mig att få det bekräftat.